BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli il başkanları ile görüşecek----

Bahçeli il başkanları ile görüşecek

Bahçeli il başkanları ile görüşecek
17 Ekim 2018 - 12:24 www.finansgundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçime hazırlık çalışmaları çerçevesinde il başkanlarıyla bir araya gelecek

Edinilen bilgiye göre, parti genel merkezinde 20 Ekim Cumartesi günü   düzenlenecek toplantı, MHP liderinin konuşmasıyla başlayacak.

Toplantıda, il başkanları başta olmak üzere parti teşkilatı, 31 Mart  2019'da yapılması öngörülen yerel seçime hazırlık çalışmaları ve seçim stratejisi  hakkında bilgilendirilecek.

Bazı il ve ilçelerde adaylarını kamuoyuna duyuran MHP'de, il  başkanlarından, seçim için partinin ilke ve prensiplerine uygun davranan,  toplumda ve bulunduğu bölgede çalışmalarıyla itibarlı adaylar belirlenmesi için  faaliyetlerini hızlandırmaları istenecek.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, AK Partiile yapılması öngörülen  ittifak ve bu ittifakın ruhuna uygun davranılması konusu ile ekonomik  gelişmelerin gündeme geleceği toplantıda, il başkanlarının, belediye başkan  adaylarıyla koordineli çalışmaları da ele alınacak.

Yerel seçimde aday olarak mevcut belediye başkanlarını da  değerlendirecek parti yönetimi, bu kapsamda il başkanlarının ve teşkilatın  bilgisine ve referansına başvuracak.

Partiye aidiyet bağı azalan aday olamayacak

MHP liderinin, bu toplantının ardından belediye başkanlarıyla bir  araya gelmesi bekleniyor.

Bu arada, parti yetkilileri, partinin ilke ve prensiplerine aykırı  davranan, toplumda itibar kaybı yaşayan ve partiye aidiyet bağı azalan mevcut  belediye başkanlarının, yerel seçimde kesinlikle aday gösterilmeyeceğini  bildirdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)