BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli: Hiç kimse davadan büyük değildir----

Bahçeli: Hiç kimse davadan büyük değildir

Bahçeli: Hiç kimse davadan büyük değildir
21 Ocak 2018 - 13:01 www.finansgundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Artık terör örgütü PYD, PKK'a Afrin'in tabut, Münbiç'in mezar olması yegane ve sonuna kadar desteklediğimiz milli hedeftir

Kızılcahamam'daki MHP kampında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Artık terör örgütü PYD, PKK'a Afrin'in tabut, Münbiç'in mezar olması yegane ve sonuna kadar desteklediğimiz milli hedeftir. ABD'nin operasyonel ortağının kökü kazınmalıdır. Ya Afrin yıkılsın ya da teröristler yakılsın" dedi.

Bahçeli'nin açıklamaları:

Hiç kimse davadan büyük, üstün değildir. İşlerine geldi mi çıkarlarına uydu mu her yapılanı güzel ve doğru bulanlar, tam tersi durumda her şey berbat diyenler, inanç ve itibar yoksunlarıdır. Bunlarla işimiz yoktur, yolumuz ayrılmıştır.

AFRİN AÇIKLAMASI

2 gün evvel ABD'nin 1000'e yakın PKK'lı haini Tel Abyad'a naklettiği haberi düşmüştür. Suriye'nin kuzeyindeki ağır sorunların müsebbibi ABD'dir. Kanlı müttefikler ise ABD, PYD, PKK'dan müteşekkildir.

Afrin tasallutla abulak altına alınmıştır. Ülkemize yönelen tehditleri en aza indirmek amacıyla tesis edilecek hilal şeklindeki güvenlik kuşağı bir an önce sağlanmalı ve icra edilmelidir. Gelişmeler karşısında ne kadar isabetli tespitler yaptığımız kabul edilecektir. Türkiye şu anda sınırlarımızın diğer yakasından kaynaklanan muazzam bir tehdit dalgasındadır.

Arrin'de terör devletinin provaları yapılmaktadır. Amanos Dağları Afrin'e açılan penceredir. Hain ve kanlı eylemlerini gerçekleştirmişlerdir. Afrin'de Ankara'nın kuyusu kazılmıştır. Halep'in bu ilçesi terörizmin esaretinden kurtarılırsa Suriye'nin kuzeyinde hainlerin barınma ihtimali kalmayacaktır.

Cumhurbaşkanı Kütahya'da Afrin operasyonunun başladığını ilan etmiştir. Zeytin Dalı isimli askeri harekat yıldırım gibi hainlerin tepesine inmiş ve icra edilmiştir. Türk jetleri meşru müdafaa sınırları içinde 7 ayrı bölgedeki hedefleri teker teker yok etmiştir. Türkiye uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarını kullanarak, Artık söz bitmiş hareket aşamasına geçilmiştir. 108 hedef başarı ile imha edilmiştir. Sivillerin zarar görmemesi için azami dikkat ve hassasiyet gösterilmiş gösterilmeye de devam etmiştir. Artık terör örgütü PYD-PKK'ya Afrin'in tabur, Münbiç'in mezar olması sonuna kadar dseteklediğimiz milli hedeftir.

Bunun başka yolu kalmamıştır. Ya Afrin yıkılsın, ya teröristler yakılsın. Bilinsin ki Kerkük'e 5 bin bozkurtla gidecek kadar gemileri yakan ülkücü hareket ihtiyaç hasıl olursa binlerce gönüllüsü ile Afrin'in boğazına çökecektir. Yetmedi Münbiç'e gök gürlemesini andıran imanla sel gibi akacaktır. Gözümüz karadır, zira mevzubahis vatandır. Kahraman Mehmetçik yalnız değildir. Hükümet yalnız değildir, MHP yanındadır. Enerji kaynaklarının denetim ve kontrolü de suyun altında bekletilen gündem başlıkları arasındadır.

Bu durum uluslararası hukuka göre suçtur. BM Sözcüsü kademe kademe büyüyen milli endişelere acaba ne diyecektir. Hükümet haklı olarak kamuoyunu hazırlamıştır. Ülkemizin uluslararası hukuktan doğan hakları paylaşılmıştır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Davacı21 Ocak 2018 18:25

    Dava mı? Davası olmaz

  • HİLAL21 Ocak 2018 15:35

    Memleketin cumhurbaşkanı var başbakanı var bakanı var onlar sen kadar konuşmuyor görevini yap ülkücüleri toparla partin barajın altında kalmış yok olup gidiyor kendi işine bak memleket adına koşanlar uğraşanlar var.danışmanlar sen kadar konuşmuyor.

  • Türkoğlutürk21 Ocak 2018 13:49

    Pyd elinde silahla güleoynaya ülkem toprağımdan geçerken sen nerdeydin, iktidarda kim vardı. Bop projesi ülkemi parçalama projesidir. Bu projenin eş başkanı kimdi.

  • Tam komedi21 Ocak 2018 13:28

    Suriye yi karıştıran BOP başkanı. Suriye de hedefe ulaşmak için elinden geleni yapiyor !!! Suriyeliler TÜRKİYE'DE Esnaf, işadamı oluyor benim MEHMEDIM Suriye de onun bunun pisliğini temizliyor.

  • Sdk 21 Ocak 2018 13:58

    Sen pkklı yada fetöcüsün