BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli Fransa'ya sert çıktı----

Bahçeli Fransa'ya sert çıktı

Bahçeli Fransa'ya sert çıktı
30 Mart 2018 - 19:36 www.finansgundem.com

Devlet Bahçeli, gün içerisinde Ankara'dan da büyük tepki çeken Fransa'ya sert sözlerle yüklendi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Fransa'ya tepki göstererek "Teröristlerin Avrupa başkentlerinde ağırlanması, saraylarda misafir edilmesi hem ayıplı bir davranış hem de aşağılık ilişki ağlarını deşifre eden korkunç bir ilkellik ve iradesizlik halidir. Bu çirkinliğin hazmı ve kabulü imkansızdır, ihtimal dışıdır" dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli Fransa'ya tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:

"Teröristlerin Avrupa başkentlerinde ağırlanması, saraylarda misafir edilmesi hem ayıplı bir davranış hem de aşağılık ilişki ağlarını deşifre eden korkunç bir ilkellik ve iradesizlik halidir. Bu çirkinliğin hazmı ve kabulü imkansızdır, ihtimal dışıdır.

Fransa’nın PKK/PYD/YPG ile Türkiye arasında arabuluculuğa heves etmesi şuursuzluk olduğu kadar terör örgütleriyle egemen ve meşru bir devleti eşitlemeye cüret eden bir aymazlık ve ahlaki zayıflıktır. Böylesi bir çarpıklığa Türk milletinin göz yumacağını düşünmek abestir, gafilliktir." 

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kenan30 Mart 2018 22:04

    Bahçelinin aklına sadece kahramanlık konuları geliyor.İki kelimede işsizlikten yoksulluktan pul haline gelen paramızdan 6 liraya dayanan benzinden çaresiz çiftçiden şeker fabrikalarından konuşsada adam yerine saysak.

  • Cetin Yilmaz30 Mart 2018 20:32

    O teroristler daha 3 once senin is ortagin tarafindan halaylarla karsilandi. Barzani kardesiyle kolkola geziyordu. Burnunun dibindekini goremiyorsun, anca hava gazisin sen.