BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli antika arabasıyla gezdi----

Bahçeli antika arabasıyla gezdi

Bahçeli antika arabasıyla gezdi
21 Temmuz 2018 - 09:59 www.finansgundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, kendi kullandığı klasik otomobiliyle Başkent caddelerinde turladığı anların görüntüleri, MHP'nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendi kullandığı klasik otomobiliyle Ankara caddelerinde gezdi. MHP'nin sosyal medya hesaplarından, Bahçeli'nin kendi kullandığı 06 TCD 07 plakalı 1970 model Ford marka klasik otomobiliyle Başkent caddelerinde gezdiği anlara ait bir video paylaşıldı.

Yaprak Sayar'ın "Lütfen" şarkısı eşliğinde hazırlanan videoda, Bahçeli'nin 1071 Malazgirt Bulvarı'nda klasik otomobilini kullandığı görüntüler yer aldı. Otomobilin içinden ve dışından yapılan çekimlerin bulunduğu videoda, Bahçeli'nin zaman zaman bozkurt işareti yaparak diğer araçlardaki vatandaşları selamladığı anlara da yer verildi.

Video, paylaşılmasının ardından sosyal paylaşım sitelerinde hızla yayıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yaşar21 Temmuz 2018 17:20

    Bahçeli için hava hoş ekmek elden su gölden algı yok vergi yok aile derdi yok kendince nostalji yaşıyor kimin ellerine kaldı güzel memleketim.

  • Ozan21 Temmuz 2018 13:32

    Antika özlemi var o şahsın. Belli hareketlerinden. Az da olsa Modern olan demokrasimiz yerine tek adam rejiminin gelmesini kendisi istedi. Üstelik durup dururken. Akepeden ses çıkmazken bu beyfendi istedi başkanlık gelsin dedi. Derdi neydi bilmiyorum. Ama olan tam olarak budur.