BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBAE'den flaş Katar açıklaması----

BAE'den flaş Katar açıklaması

BAE'den flaş Katar açıklaması
24 Haziran 2017 - 15:49 www.finansgundem.com

Katar krizine ilişkin konuşan üst düzey bir Birleşik Arap Emirlikleri yetkilisi, taleplerin kabul edilmemesinin alternatifinin 'tansiyonun artması değil yolların ayrılması' olacağını söyledi

Körfez'de devam eden Katar krizine ilişkin Birleşik Arap Emirlikleri'nden flaş bir açıklama geldi.

BAE Dışişleri Bakanı Anwar Gargash tarafından yapılan açıklamada Katar'a iletilen taleplere dikkat çekilirken, "Arabulucuların Katar krizini çözme ihtimali, taleplerin medyaya sızdırılmasıyla tehlikeye atıldı" ifadeleri kullanıldı.

Önceliklerinin halen diplomasi olduğunun altını çizen Gargash, Katar'ın Arap ülkelerinden gelen talepleri kabul etmemesinin alternatifinin 'tansiyonun artması değil yolların ayrılması' olacağını söyledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Guguk kuşu25 Haziran 2017 07:16

    Bu adamlar kendi kanlarından camlarından olanlar açıkça terörü desteklemeyi bıraksın diye bunları yaparken birileri de bu adamlar için Türk askerini feda ediyor vatandaşa sormadan. İkinci Suriye fiyaskosu yaşanmasın Allah korusun. Ama umurlarinda değil ki.