BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'dan deprem gibi karar!----

Aziz Yıldırım'dan deprem gibi karar!

Aziz Yıldırım'dan deprem gibi karar!
29 Haziran 2016 - 14:57 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, camiada deprem etkisi yaratan bir karar aldı. Sarı lacivertlilerin, kadın basketbol, erkek voleybol ve masa tenisi branşlarını kapatacağı iddia edildi

Her yıl tüm kulvarlarda yoluna 'şampiyonluk' parolasıyla çıkan, bu hedefte iddialı kadrolar kuran Fenerbahçe Kulübü'nde kemer sıkma politikası ciddi şekilde hayata geçirilecek.

Küçülmeye gitme kararı alan başkan Aziz Yıldırım ve yönetimi kadın basketbol takımı, erkek voleybol ve masa tenisi branşlarına veda etmeye hazırlanıyor.

Uzun süren değerlendirmeler sonucunda böylesine radikal bir karar alan yönetim kurulu bu planlarını hayata hemen olmasa da 1 yıl içinde hayata geçirecek.

Kürek ve yüzmede her yıl ezeli rakipleri Galatasaray ile birlikte zirveye oynayan Fenerbahçe, bu iki branştada küçülmeye giderek yoluna devam edecek. Ayrıca sponsor desteği bulamayan diğer şubeler de tehlike altında.

Ciddi anlamda ekonomik krizdeki Fenerbahçe'de amatör branşlarda taşların ciddi anlamda yerinden oynamasının en büyük sebebi futbol şubesinde işlerin ters gitmesi.

Son yıllarda yaptığı açıklamalarda bazı branşlar için, "Bizim için ciddi anlamda külfet. Devletten yeterli desteği alamıyoruz" diyen başkan Aziz Yıldırım, bu 3 şubenin kapatılmasından elde edilecek parayı, futbolda transfere harcamanın hesaplarını yapıyor. (Vatan)

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • adamım29 Haziran 2016 15:55

    bende Galatasaraylıyım ama senin gibi düşünmüyorum

  • bravo29 Haziran 2016 15:23

    Galatasaraylıyım ama bu adamın bazı kararlarına büyük saygı duyuyorum.. Avrupa'da başarı isteniyorsa üç büyüklerin futbol dışında sadece erkek basketbol takımı olmalı.. Aynen Avrupa'dakiler gibi. Yoksa hepsi bir torbada, hem konsantrasyon hem finansal problem var.. Galatasaray'da erkek ve kadın basketbolda Avrupa'dan toplamda dört kupa getiren ilk ve tek takım.. Eee; ne halta yaradı?