BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAziz Yıldırım o işe girişti----

Aziz Yıldırım o işe girişti

Aziz Yıldırım o işe girişti
24 Haziran 2018 - 12:42 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin unutulmaz başkanı Aziz Yıldırım, işlerine ağırlık vermeye başladı

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç'a yenildikten sonra rotayı özel hayatına çevirmişti... Ve, Yıldırım'ın bundan sonra ne yapacağı ortaya çıktı...

Ali Koç’la girdiği seçim yarışmasında, “Ben kaybedersem F.Bahçe kaybeder ama ben kazanırım. İşlerimi ihmal ettim. Hızlı bir şekilde işlerime dönerim” açıklaması yapmıştı. Yıldırım seçimi kaybettikten sonra gerçekten işlerine ağırlık vermeye başladı.

Önce ailesine zaman ayıran ve kızı Yaz’la bir görüntüsü sosyal medyada paylaşılan Yıldırım’ın neler yaptığı merak konusuydu. Yıldırım’ın, dev bir yatırım için bugün düğmeye basacağı ve hücum botu üretimi işine gireceği öğrenildi.

Yıldırım, ülkemiz adına hücum botu üretecek. Yıldırım, zaman kaybetmeden Sudan’ın yolunu tutacak. Hücum botu üretimi için tersane kuracak olan Yıldırım, Sudan’da bazı önemli anlaşmalar yapacak. Yıldırım, böylece dev projesinin ilk startını resmen vermiş olacak.

Aziz Yıldırım, iş hayatında yaptığı üretimlerle Türk Silahlı Kuvvetleri’ne önemli hizmetlerde bulunmuştu. Yıldırım’ın F.Bahçe’de yaşanan gelişmeleri de yakından takip ettiği ve camianın önde gelen isimleriyle fikir alışverişi yaptığı da öğrenildi. (Akşam)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)