BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAzeri işadamına Florya'daki ofisinde kanlı infaz----

Azeri işadamına Florya'daki ofisinde kanlı infaz

Azeri işadamına Florya'daki ofisinde kanlı infaz
19 Eylül 2018 - 22:16 www.finansgundem.com

Azeri işadamı İtimat İsmailov ofisinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Azeri işadamı İtimat İsmailov Florya’daki ofisinde silahlı saldırıya uğradı. Başından 2 ve kalbinden 1 mermi ile yaralanan işadamı kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bakırköy Florya’da ofisi bulunan Azeri işadamı Etimat İsmaiyılov, akşam saatlerinde  Azeri eski polis şefi Gözel Damirov ile buluştu. İkili arasında alacak verecek meselesinden kaynaklandığı öne sürülen tartışma sonucunda Damirov, silahını çekerek İsmaiyılov'a peş peşe ateş açtı. 

AZERBAYCAN'DA BİLİNEN İSİM

SSCB döneminde Azerbaycan Cumhuriyet Başsavcılığı ve bir dönemde Adalet Bakanlığı yapan İlyas İsmaiyılov’un oğlu olan işadamı Etimat İsmaiyılov başına 2 kurşun isabet ederken kalbine de 1 kurşun isabet etti. İsmaiyılov, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İsmaiyılov'u öldürdüğü yönünde bilgilere ulaşılan Damirov kaçtı. 

İstanbul Organize ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Damirov'u yakalamak için çalışma başlattı. 

DİĞERİ DE İŞADAMI

Emekli albay olan Gözal Damirov’un 1990'lı yılların başında Azerbaycan’da İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunduğu, Bakü'de bir buzdolabı fabrikasının yöneticisi olduğu belirtildi. Damirov'un Azerbaycan ve Türkiye'de yatırımları olduğu bildirildi. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • referans5820 Eylül 2018 10:41

    Her şey al gülüm ver gülüm,ben onu bunu bilmem öz yağınla kavrulacaksın.Ne alacaksın ne vereceksin.Adama borcu veriyorsun ,uzatıyor