BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAzeri işadamı İsmailov, Rusların cinayet iddiasını reddetti----

Azeri işadamı İsmailov, Rusların cinayet iddiasını reddetti

Azeri işadamı İsmailov, Rusların cinayet iddiasını reddetti
21 Kasım 2017 - 08:03 www.finansgundem.com

Rossiya 1 televizyondaki bir programa telefon aracılığıyşa bağlanan iş adamı, "Hayatım boyunca tek bir suç işlemedim" dedi

Azeri asıllı iş adamı Telman İsmailov, Rusya tarafından gıyabında tutuklama kararı çıkarılan cinayet davasıyla ilgili konuştu. İsmailov suçlamaları reddetti. Rossiya 1 televizyondaki bir programa telefon aracılığıyşa bağlanan iş adamı, "Hayatım boyunca tek bir suç işlemedim" dedi.

Moskova'da 1990-2009 yılları arasında faliyet gösteren Çerkivozskiy Pazarı'nın sahibi olarak tanınan ünlü iş adamı İsmailov, 2 kişinin cinayetini organize etmekle suçlanmış, hakkında gıyabi tutuklama kararı çıkartılmış ve uluslararası aranan suçlular listesine alınmıştı.

Öte yandan İsmailov'un avukatı Marina Rusakova, müvekkilinin Rusya'ya gelme fırsatından yoksun olduğunu söyledi. Rusakova, "Eğer Telman İsmailov, hakkındaki suçlamaları önceden bilseydi kesinlikle Rusya'ya gelir ve masumiyetini kanıtlardı" dedi. (Haberrus)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)