BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAzerbaijan Worldcard’ın 5'inci yaşını kutluyor----

Azerbaijan Worldcard’ın 5'inci yaşını kutluyor

Azerbaijan Worldcard’ın 5'inci yaşını kutluyor
26 Eylül 2017 - 13:00 www.finansgundem.com

Türkiye’de kredi kartları sektörünün standartlarını belirlerken, dünyanın da en değerli 10 kredi kartı markası arasına giren Worldcard, Azerbaycan pazarındaki 5. yılını kutluyor

2012 yılında Yapı Kredi Bank Azerbaijan tarafından tanıtılan Worldcard, geçen sürede ülkede ödeme sistemlerinin gelişiminde önemli rol oynadı. Worldcard, müşterilerine kazandırdığı, toplam 3 milyon TL’den fazla (1.5 milyon manat) puan ile Türkiye’den sonra Azerbaycan’ın da en bonkör kartı oldu.

 Azerbaycan’da kartlı ödeme sistemlerinin gelişimine katkı sağlayan kredi kartı

Yapı Kredi Grup Direktörü Serkan Ülgen, Worldcard’ın Azerbaycan pazarına pek çok yenilik getirdiğini belirtirken Worldcard'ın 5. yılı ile ilgili şu değerlendirmede bulundu:
“Yapı Kredi Worldcard, The Nilson Report’un tüm dünyayı kapsayan ve alacak bakiyesi rakamlarını baz alarak hazırladığı rapora göre son 6 yıldır Türkiye ve Kıta Avrupası’nın lider markası. Yapı Kredi olarak uluslararası marka olma yolunda bir adım atarak bu önemli değeri 2012 yılında Azerbaycan’a taşımamız, Azerbaycan’da kredi kartları pazarının gelişimine önemli bir etki etti.

Worldcard’ın taksit, puan gibi özelliklerinin yanı sıra nakit avans çekimi, sanal kart, ek kart ve asistan hizmetleri gibi pek çok çözümü Azerbaycan’daki müşterilerimizin hayatını kolaylaştırdı. Geçen süre içinde Worldcard’la müşterilerimiz Azerbaycan manatı cinsinden 1.5 milyon, yani toplam 3 milyon TL’den fazla puan kazandı ve kazandıkları puanları World Üye İş Yerlerindeki ödemelerinde kullanma imkanı yakaladı. Bugün Yapı Kredi POS terminallerimizin sayısı da ülke çapında 1500'ün üzerine çıktı.

Önümüzdeki yıllarda Azerbaycan’daki faaliyetlerimizi artırarak sürdürmeye, Worldcard ile müşterilerimize değer katmaya devam edeceğiz.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)