BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAyvalık'ta yangın!----

Ayvalık'ta yangın!

Ayvalık'ta yangın!
17 Ağustos 2017 - 18:07 www.finansgundem.com

Balıkesir Ayvalık'ta ormanlık alanda yangın çıktı

Balıkesir' in Ayvalık ilçesi'nde Şeytan Sofrası olarak bilinen çam ve zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgede yangın çıktı. Çıkan yangına 6 helikopterle havadan ve karadan müdahale edilerek yaklaşık 2 saatte kontrol altına alındı. Yangında 3 hektarlık alan zarar gördü.



Balıkesir Orman Bölge Müdürü Metin Kırcı, yaptığı açıklamada, Şeytan Sofrası mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktığını söyledi.

Kırcı, bölgeye 2 amfibik uçak, 6 helikopter, 36 arazöz ve 3 dozer ile çok sayıda yangın söndürme ekibi sevk edildiğini belirterek, "Bölge turizm anlamından çok önemli. Yerleşim yerlerini tehdit etmeden kontrol altına almayı planlıyoruz. Ben de bölgeyi şu anda havadan kontrol ediyorum. Ekibin başındayım" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir18 Ağustos 2017 08:51

    yangının çıktığı yerde çok manidar. RANTLANIP SATILMASINDA sonra. hani olmazda öyle şeyler. ne bilim işte. bendeki de iş olsun.niye rantlanıp satılsınki.