BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAyrılığın sebebi ünlü milyarder mi?----

Ayrılığın sebebi ünlü milyarder mi?

Ayrılığın sebebi ünlü milyarder mi?
30 Ağustos 2013 - 12:01 www.finansgundem.com

Boşanma kararı alan ünlü aktris Monica Bellucci'nin eşini Azeri milyarder için terk ettiği iddia ediliyor.

İtalyan yıldız Monica Bellucci’nin boşanma kararı almasının yankıları sürerken, ortaya atılan bir iddia dünya magazin gündemini sarstı.  Azerbaycan merkezli Haqqin.az sitesinin haberine göre Bellucci, 14 yıllık eşi Vincent Cassel’i, Azeri işadamı Talman İsmailov için terk etmiş. İsmailov ile aşk yaşadığı iddia edilen İtalyan aktris, 2009 yılında işadamına ait Antalya ’daki Mardan Palace adlı otelin açılışına katılmıştı. Shakira, Jennifer Lopez gibi yıldız isimleri doğumgünü partilerine çağırıp büyük paralar karşılığı özel konserler verdirmekle tanınan işadamı evli ve iki çocuk sahibi.
SAVAŞ VE AŞK ZAMANI
İddialara yanıt vermeyen Monica Bellucci’nin Emir Kusturica’nın son filmi Savaş ve Aşk’ın çekimleri için Sırbistan’da olduğu öğrenildi. 1999 yılında meslektaşı Vincent Cassel’la nikâh masasına oturan Belluci’nin Deva (9) ve Leonie (2) adında iki kızı var.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)