BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSylvania’dan Türkiye’ye yatırım----

Sylvania’dan Türkiye’ye yatırım

Sylvania’dan Türkiye’ye yatırım
25 Eylül 2017 - 18:00 www.finansgundem.com

Aydınlatma sektöründe köklü geçmişi ile dünya liderlerinden Feilo Sylvania, Türkiye pazarında aktif bir oyuncu olmak üzere çalışmalara başladığını duyurdu

Dünya çapında yenilikçi aydınlatma ürünleri ve çözümleri sunan Feilo Sylvania, Türkiye’deki ilk yılında minimum %7 pazar payı hedefliyor. Şirket, Türkiye yatırımı lansmanını 21-24 Eylül tarihlerinde düzenlenen IstanbulLight 2017 Fuarı’nda gerçekleştirecek.

Aydınlatma çözümleri alanında dünyanın köklü şirketi Feilo Sylvania, Türkiye pazarına yatırım yapma kararı aldı. Küresel ölçekli deneyimi ve kapsamlı ürün gamı ile Türkiye pazarının öncü oyuncuları arasında yer almayı hedefleyen şirket, yatırım planlarını 21-24 Eylül 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan IstanbulLight 2017 Fuarı’nda açıklayacak.

Feilo Sylvania, yenilikçi aydınlatma çözümleri doğrultusunda yarattığı konforlu ve dinamik yaşam alanları ile tanınıyor. 110 yıllık geçmişe sahip olan şirket, enerji verimliliği, aydınlatma tasarımı, IoT yönetimi gibi alanlarda öncü çözümler sunuyor.

Son teknoloji ürünü LED ve aydınlatma armatürleri ile yaptıkları her işin kalbine ışığı yerleştirdiklerini vurgulayan Feilo Sylvania Dünya Başkanı Christian Schraft, Türkiye yatırımını şu şekilde değerlendirdi; “Türkiye pazarı oldukça canlı dinamiklere sahip. LED aydınlatma çözümleri alanında önemli fırsatlar görüyoruz. Sağladığı enerji verimliliği ve kullanım kolaylığı ile LED çözümleri iç ve dış aydınlatma projelerinde sıkça tercih ediliyor. 2020 yılında, LED kullanımının total aydınlatma pazarı genelinde %80’lere varması öngörülüyor. Feilo Sylvania olarak biz de uzmanlığımız ve deneyimimizle, dahili aydınlatma projelerinden (ofis, otel, endüstriyel iç sahalar vb.) inşaat, yol ve altyapı çalışmalarına kadar pek çok projenin hızla daha da inovatifleştiği ve hızla büyüdüğü Türkiye pazarının çözüm ortağı olmaya hazırız. En temel hedefimiz ise sağladığımız yüksek teknoloji, enerji verimliliği ve kontrol kabiliyeti ile maliyet avantajı sağladığımız, performansı artırdığımız ve estetik çözümlerle hayatı güzelleştirdiğimiz projelere imza atmak”.

Dünya devi Feilo Sylvania, Türkiye’de ilk adımda yerli üreticiler ile ortak çalışmayı hedefliyor

Concord, Lumiance ve Sylvania markalarıyla Belçika, Almanya, Fransa ve İngiltere’de aydınlatma ürünleri üretimi gerçekleştiren Feilo Sylvania’nın Türkiye’de de üretim planları bulunduğunu belirten Feilo Sylvania Türkiye Genel Müdürü Azim Tuncinar; “Feilo Sylvania dünya genelinde yatırım iştahı olan bir şirket. Güçlü markalarıyla büyümeyi hedefleyen Feilo Sylvania, ülkemiz için de rekabetçi bir büyüme planına sahip. Türkiye’de ilk etapta profesyonel ve tüketici satış kanallarında faaliyet göstermeyi, yatırımlarımızı aralıksız sürdürerek pazarda öncü bir rol üstlenmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda 2018 yılı için %7 pazar payı kazanmayı, 2019 yılında ise 2,5 katı daha büyüme sağlamayı planlıyoruz. Yerli üretim ve yerli üretim çözümleriyle ise şimdiden görüşmeler halindeyiz, buna dair de önemli yatırımlar gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Şirketin yeni yatırımını duyuracağı IstanbulLight 2017 Fuarı’nda aynı zamanda en yenilikçi ürünlerinin de tanıtılacağını ifade eden Feilo Sylvania Ortadoğu, Afrika ve Türkiye Bölge Başkanı Ayhan Şiriner; “Farklı ihtiyaçlara yönelik yaratıcı çözümler sunmak şirket stratejimizin belkemiğini oluşturuyor. Bu kapsamda IstanbulLight 2017 Fuarı’nda tanıtacağımız ve ses getireceğine inandığımız öncü ürünlere sahibiz. Bunlardan SylSmart Connected, geniş alanlarda esneklik ve yüksek kontrol edilebilirlik gerektiren alanlar için tasarlandı. Günümüzün akıllı binaları için yüksek aydınlatma performansı, verimlilik, konfor ve estetik sunan bu ürünümüzün Türkiye pazarına önemli bir katma değer sunacağına inanıyoruz” dedi.

Global ve köklü bir şirket olan Feilo Sylvania, uzun yıllardır aydınlatma sektöründe sayısız projede yer aldı. Faaliyet gösterdiği pazarlarda liderliği üstlenen şirket, güçlü üretim merkezleri ve Ar-Ge altyapısıyla patentli ürünler sunuyor. Feilo Sylvania, başta eğitim, konaklama, lojistik, müzecilik, perakende ve inşaat olmak üzere tüm sektörlere yönelik yenilikçi aydınlatma çözümleri sunabilecek bir ürün portföyüne ve proje dizayn departmanlarıyla donanımlı, deneyimli bir kadroya sahip.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)