BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvustralyalı şirket Türkiye pazarına giriyor----

Avustralyalı şirket Türkiye pazarına giriyor

Avustralyalı şirket Türkiye pazarına giriyor
23 Ekim 2018 - 14:47 www.finansgundem.com

Sıcak ve soğuk yiyecekleri aynı ortamda izole bir şekilde muhafaza eden paketleriyle servis sektörüne yenilikler getiren Adbox Australia şirketi Türkiye pazarına giriyor

Adbox Australia Üst Yöneticisi (CEO) Kaan Özer, sıcak ve soğuk yiyecekleri aynı ortamda izole bir şekilde muhafaza eden özelliğiyle kısa sürede Avustralya’da başarıya ulaşan Adbox'u Türkiye pazarına sunmayı planladıklarını belirterek, "Türkiye’de hem üretim hem de ihracat hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, dünyada hızla yaygınlaşan evlere paket servislerde yemeğin sıcaklığını koruması ön plana çıkıyor. Ancak, kapalı kutularda gerekli izolasyonun yapılmaması nedeni ile yemekler soğurken, soğuk kalması gereken içecek, tatlı ve dondurma gibi gıdalar da ısınıyor. Bu sorunu ortadan kaldırmak için çalışmalar yapan Avustralya’daki Türk girişimciler, bir ilki gerçekleştirerek sıcak ve soğuk gıdaların sıcaklıklarını aynı ortamda koruyan bir kutu geliştirdiler. Kutunun üzerine konulan ledpanellerle de yeni nesil reklamcılığı paket servis sektörüne taşıdılar. Adbox Australia ismi verilen kutular, kısa sürede Avustralya’da kullanılıp beğenilmeye başlandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Adbox Australia Üst Yöneticisi Özer, 1 milyon dolarlık yatırımla 2 yıllık Ar-Ge sonucu Adbox’u geliştirdiklerini belirterek, Türkiye’de hem üretim hem de ihracat hedeflediklerini kaydetti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)