BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa için umut verici değerlendirme----

Avrupa için umut verici değerlendirme

Avrupa için umut verici değerlendirme
13 Kasım 2017 - 10:54 www.finansgundem.com

Credit Suisse ve Oxford Economics'e göre Avrupa altın bir döneme doğru gidiyor

Credit Suisse Group AG ve Oxford Economics ekonomistleri tarafından yapılan değerlendirmeye göre Avrupa artık dünya ekonomisinin hasta adamı değil.
Euro Bölgesi'nin son 10 yılın en güçlü büyümesini yaşamakta olduğuna işaret eden ekonomistler, Avrupa'nın düşük enflasyonist büyümede altın  bir döneme doğru gitmekte olduğunu savundular. Düşük faiz oranları ve  enflasyonun ekonomide toparlanmanın uzun süre devam edeceği anlamına  geldiğine belirttiler. 
Oxford Economics ekonomistlerinden Angel Talavera yaptığı  değerlendirmede, Euro Bölgesi ekonomisinde yaşanan iyileşmenin devam  etmesi için daha oldukça bol bir hareket alanı bulunduğunu ifade etti. 
Bir dönem Fed ve ABD Hazine Bakanlığı'nda görev yapmış olan Nathan Sheets de, "Euro Bölgesi büyümesi en iyi seviyebsinde. Avrupalı  dostlarımız bunun keyfini çıkarmalılar" diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)