BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa hisselerinde yatay seyir----

Avrupa hisselerinde yatay seyir

Avrupa hisselerinde yatay seyir
18 Nisan 2017 - 13:40 www.finansgundem.com

Avrupa hisse senetleri, Paskalya tatilinin ardından ilk işlem gününde yatay seyretti

Avrupa hisse senetleri, Paskalya tatilinden sonra traderların piyasalara geri dönmesi ile birlikte yatay seyrediyor. Madencilik hisseleri demir cevheri fiyatlarindaki gerilemeyle birlikte düşüş sergiliyor.

Stoxx Europe 600 Endeksi, Londra saatiyle 08.33'de 380.04 dolayında seyrediyordu. Emtia üreticileri, üç haftanın en düşük seviyesine yönelerek, sanayi grupları arasında en kötü performansı sergileyen sektör oldu. Avrupa hisse senedi gösterge endeksi Perşembe günü bankalarla birlikte gerileyerek, son üç haftanın ilk haftalık kaybını gerçekleştirdi.

ArcelorMittal, Anglo American Plc ve Rio Tinto Group, Citigroup Inc.'nin demir cevheri görünümü için aşağı yönlü beklentisinin olduğunu kaydetmesi ve buna bağlı olarak diğer ham madde kontratlarına daha da satış gelmesi ile birlikte, madencilik sektöri hisselerindeki kayıplara öncülük etti.

Electrolux AB, Association of Home Appliance Manufacturers'ın ABD ev gereçleri ihracatının önceki ayla karşılaştırıldığında Mart ayında daha düşük bir hızla yükselmiş olduğunu gösteren verisinin açıklanmasının ardından, yüzde 1.3 değer kaybetti.

Kar sezonu, Unilever ve ABB Ltd.'nin de içinde bulunduğu şirketlerin kar rakamlarını açıklamasıyla birlikte, bu haftanın sonuna doğru hız kazanacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)