BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa borsaları günü hafif ekside kapadı----

Avrupa borsaları günü hafif ekside kapadı

Avrupa borsaları günü hafif ekside kapadı
24 Ekim 2016 - 21:04 www.finansgundem.com

Avrupa hisseleri, defansif hisse elden çıkarımlarının verileri dengelemesiyle yatay seyretti

Avrupa hisseleri, defansif hisse elden çıkarımlarının banka kazançları, yatırımcıların verilerin tahminlerin üzerinde geleceği iyimserliği ve Royal Philips NV kazançlarını eksiltmesiyle fazla değişmedi.

Philips, üçüncü çeyrek kar sonuçlarında yüzde 14 artış belirtmesinin ardından yüzde 4.2 yükselerek Ocak'tan bu yana olan en büyük yükselişini sergiledi. İspanya bankaları Bankia SA ve Caixabank SA, en az yüzde 3.3 yükselerek Stoxx Europe 600 Endeksi'ndeki banka göstergesini en iyi performansına taşıdı. Nestle SA, gösterge endeksteki gıda firmalarını en büyük düşüşüne çekti. 

Stoxx Europe 600 Endeksi, yüzde 0.8'lik yükselişinin ardından Londra saatiyle 16:30'da yüzde 0.1'den az yükselerek 344.46 puandan kapandı. Hizmet ve imalat sektörü sonuçları, Avrupa bölgesinin ekonomik hızının en büyük artışına yöneldiğine işaret etti. 

İsviçre'de Luzerner Kantonalbank AG traderı Benno Galliker, "Defansif hisseler, örneğin Nestle, beklenenden daha düşük bir performans sergiledi, ancak kar sonuçları açısından bakarsak, iyi bir hafta geçirebiliriz" diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)