BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAvrupa borsaları düşüşünü sürdürdü----

Avrupa borsaları düşüşünü sürdürdü

Avrupa borsaları düşüşünü sürdürdü
26 Ekim 2016 - 20:13 www.finansgundem.com

Avrupa piyasaları, karlarda düşüş gösteren verilerle üç gün üst üste geriledi

Avrupa piyasaları, enerji üreticilerinin düşen petrol fiyatlarından kötü etkilenmesiyle bölge firmalarının sağlığı hakkında artan endişelerle üç gün üst üste geriledi.

Stoxx Europe 600 Endeksi, Bayer AG ve Vinci SA'nın karlarında düşüş gösteren veri açıklamalarıyla kayıplarını genişletti. Antofagasta Plc, gelecek yıl bakır üretiminde düşüş beklentisiyle maden hisselerini aşağıya çekerken, BP ve Royal Dutch Shell'i kapsayan enerji üreticileri, petrolle geriledi. Gayrimenkul firmaları, 6 Ekim'den bu yana olan en büyük düşüşünü sergiledi.

Almanya Bankhaus Lampe KG'de hisse senedi stratejisti Ralf Zimmermann, "Karlar piyasaları canlandıracak kadar güçlü değil" dedi ve "Kar ve gelirlerde artış bekleyen yatırımcılar hayal kırıklığına uğramış olabilir" diye konuştu.

Stoxx Europe 600 Endeksi'ndeki çoğu sanayi grubu, göstergenin petrol fiyatlarından etkilenerek yüzde 0.4'lük düşüşle kapanmasıyla birlikte geriledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)