BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAtatürk Havaalanı patlaması ölenlerin ve yaralıların isimleri----

Atatürk Havaalanı patlaması ölenlerin ve yaralıların isimleri

Atatürk Havaalanı patlaması ölenlerin ve yaralıların isimleri
29 Haziran 2016 - 14:14 www.finansgundem.com

Patlama sonrası son bilgilere göre 41 kişi hayatını kaybetti. 239 yaralıdan 109'u taburcu oldu. Peki Atatürk Havaalanı patlaması ölenlerin ve yaralıların isimleri ne?

İstanbul Atatürk Havaalanı patlaması yeni haberler var. Dün gece cehennemi yaşayan İstanbul'da meydana gelen hain patlama sonrası son verilere göre 13'ü yabancı uyruklu 41 kişi hayatını kaybetti. 3 farklı patlamanın olduğu Atatürk Havalimanı'nda 239 yaralıdan 109'u taburcu oldu. Patlamada ölen 41 kişinin kimlikleri ve uyrukları belli oldu. Cenazeler teşhisin ardından ailelere bir bir teslim ediliyor.

YARALILARIN 10’U YABANCI UYRUKLU

Öte yandan yaşamını yitiren 41kişiden 4’ünün Suudi Arabistan, 1’inin Ukrayna, 1’inin de İran uyruklu olduğu öğrenildi.

Suudi Arabistan uyruklu Meryem, Kerimi, Zehra ve Hüda Amiri’nin sabah saatlerinde cenazelerinin teslim alındığı öğrenildi.

Atatürk Havalimanı terör saldırında ölenlerin ve yaralıların isimleri ise belli oldu. Reuters, ölenler arasında bir İran ve bir Ukrayna vatandaşı olduğunu duyurdu. Suudi Arabistan da 7 vatandaşının saldırıda yaralandığını açıkladı. 

İşte hain patlamada ölenlerin isimleri...

YARALILARIN LİSTESİ YAYINLANDI

Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısında yaralananların ismi ve hangi Hastanede bulunduklarına ilişkin bilgilere sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi'nin (SABİM) "184" numaralı hattından ulaşılabileceği bildirildi.

 Sağlık Bakanlığı hangi hastanın, nerede yattığını bu listeyle açıkladı...

PATLAMADA YARALANANLARIN İSİM VE BİLGİLERİNE "184"TEN ULAŞILABİLECEK

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Dış Hatlar Terminali'nde meydana gelen patlamada yaralananların isim ve hastane bilgisine "184" hattından ulaşılabilecek

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)