BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAşkı Şansa Bırakma'ya büyük ödül----

Aşkı Şansa Bırakma'ya büyük ödül

Aşkı Şansa Bırakma'ya büyük ödül
24 Nisan 2014 - 09:09 www.finansgundem.com

Bayer'in 35.000 kişi tarafından yüklenen “Aşkı Şansa Bırakma” uygulaması, ‘Topluma Yönelik En Değerli Proje’ ödülüne layık görüldü

Bayer Kadın Sağlığı Ekibi tarafından başlatılan, kadın-erkek ilişkilerinin kodlarını çözmeyi hedefleyen ve bugüne kadar yaklaşık 35.000 kişi tarafından yüklenen “Aşkı Şansa Bırakma” uygulaması,  sektörün en prestijli kuruluşlarından Eyeforpharma tarafından ‘Topluma Yönelik En Değerli Proje’  ödülüne layık görüldü.

18 Mart tarihinde Barcelona’da yapılan ödül töreninde Bayer Kadın Sağlığı Ürün Müdürü Pelin İçil ve projeden sorumlu ajans Vidizayn, bu önemli ödülü Bayer adına takdim aldı.

Büyük ilaç firmalarının farklı ülkelerdeki projelerinin finalist olarak yer aldığı yarışmanın ödül töreninde Bayer Türkiye, topluma yönelik projelerin yarıştığı tek kategoride geceden mutlu ayrılan firma oldu.

Eyeforpharma’nın Başkanı Paul Simms, “Aşkı Şansa Bırakma Platformu” ile ilgili yaptığı açıklamada; “Kadın Sağlığı alanına çok önemli katkıda bulunan benzersiz bir proje. Bu platform kadınlara ve partnerlerine bedenleri hakkında daha çok bilgi edinme fırsatı sunuyor ve onları kendi cinsel sağlıkları konusunda sorumluluk almaya davet ediyor. Bu proje jürimiz tarafından yapılan değerlendirmede belirgin bir şekilde öne çıkarak birincilik ödülüne layık görülmüştür ve bu kategorinin en iyisi olmayı hak etmiştir” dedi.

100.000’den fazla kişi Aşkı Şansa Bırakmıyor

Aşkı Şansa Bırakma; kadınların bir ay içinde oluşan hormonal değişimleri konusunda hem kadın hem de  erkekleri bilgilendirmenin ve bu konuda tavsiyeler vermenin yanı sıra; karşı cins hakkında yüz yüze sormaya çekinilen soruları yöneltebileceğiniz bir forum da sunuyor. Aynı zamanda Aşkı Şansa Bırakma uygulamasını Iphone ve Ipad’e yükleyerek her yerde ve her zaman erişim sağlanabiliyor. Proje hayata geçtiğinden bu yana web sitesini toplam 72.000 kişi ziyaret ederken, uygulamayı yaklaşık 35.000 kişi yükledi. En sevilen sağlık uygulamaları arasında yerini alan Aşkı Şansa Bırakma, günde yaklaşık 100.000 kez açılıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)