BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAskeri okullar kapatıldı----

Askeri okullar kapatıldı

Askeri okullar kapatıldı
31 Temmuz 2016 - 09:54 www.finansgundem.com

Askeri okulların kapatılmasını öngören kararname Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan askeri okulların kapatılacağını, tüm okullardan, harp okullarına giriş olacağını söyledi. Erdoğan ayrıca, harp okullarının üzerinde bir çatı oluşacağını, Milli Savunma Üniversitesi kurulacağını ve kurmaylık sisteminin değişeceğini belirtmişti. Askeri okulların kapatılmasını ve  Milli Savunma Üniversitesi kurulmasını öngören kararname Resmi gazete'de yayımlandı.

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ KURULDU 

Resmi Gazete'de yayımlanan KHK ile Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde  Milli Savunma Üniversitesi adıyla yeni bir üniversite kuruldu. Milli Savunma  Üniversitesi, rektörlüğe bağlı olarak, kurmay subay yetiştirmek ve lisansüstü  eğitim vermek amacıyla yeni kurulan enstitülerden kara, deniz ve hava harp  okullarından, astsubay meslek yüksekokullarından oluşacak.

KUVVET KOMUTANLIKLARI BAKANLIĞA BAĞLANDI 

İlgili kararnameyle askeri okullar kapatılırken, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları, Milli Savunma Bakanına bağlandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)