BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaArzum’dan 25 milyon liralık tahvil ödemesi ----

Arzum’dan 25 milyon liralık tahvil ödemesi

Arzum’dan 25 milyon liralık tahvil ödemesi
25 Temmuz 2016 - 16:39 www.finansgundem.com

Arzum Elektrikli Ev Aletleri, iki yıl vadeli ve itfa tarihi 22 Temmuz 2016 olan 25 milyon liralık tahvillerinin ödemesini olağanüstü piyasa koşullarına rağmen başarıyla gerçekleştirdi.

Global marka olma yolunda güçlü adımlar atan ve Türkiye’de elektrikli küçük ev aletleri sektörünün pazar liderlerinden Arzum Elektrikli Ev Aletleri, 2 yıl vadeli olan ve vadesi 22 Temmuz 2016’da dolan tahvil itfasını başarıyla tamamladı. Arzum 2014 yılında ihraç ettiği ve 3 yıl vadeli tahvilde ise 8’inci kupon ödemesini gerçekleştirdi. 

2014 yılında yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği, biri 3 yıl diğeri ise 2 yıl vadeli toplam 50 milyon TL’lik tahvil ihracı gerçekleştirdiklerini hatırlatan Arzum Elektrikli Ev Aletleri CEO’su Mete Zadil, Türkiye’nin içerisinde bulunduğu olağanüstü şartlara ve piyasalardaki dalgalanmalara rağmen 2 yıl vadeli tahvilin ödemesini ve 3 yıl vadeli tahvilin kupon ödemesini başarıyla tamamladıklarını söyledi. Zadil, “Türkiye’de elektrikli küçük ev aletleri sektörünün pazar liderlerinden Arzum, bugün altı farklı kategoride 250’den fazla ürünüyle yılda 4 milyon adete yakın satış gerçekleştiriyor. Dünyanın 30’a yakın ülkesine ihracat gerçekleştiren Arzum, dünya markası olma yolunda emin adımlarla yürüyor. Güçlü sermaye yapısı ile Türkiye’nin içerisinde bulunduğu olağanüstü şartlara rağmen, başarılı bir şekilde tahvil ödemesini gerçekleştiren Arzum, önümüzdeki dönem de istikrarlı büyümesini sürdürerek Türkiye ekonomisine katma değer yaratmaya devam edecek” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)