BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporARIS Basketbol Takımı bir ilke imza attı----

ARIS Basketbol Takımı bir ilke imza attı

ARIS Basketbol Takımı bir ilke imza attı
06 Aralık 2017 - 15:50 www.finansgundem.com

İlk defa bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Yunanistan’da bir spor kulübüne Başkan Yardımcısı olarak Yönetime girdi. ARIS BC, Yunanistan’ın en köklü ve sevilen basketbol kulüplerinden birisi olarak Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele ediyor.

Yunanistan’ın köklü basketbol kulüplerinden ARIS bir ilke imza atarak ilk defa bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını Başkan Yardımcısı olarak yönetim kuruluna seçti. Tanyel Yılmaz ARIS Basketbol Kulübünde iş geliştirme, sponsorluk alanlarını da kapsayan İş İletişiminden sorumlu başkan yardımcısı görevini üstlendi. Tanyel Yılmaz ayrıca ARIS BC’nin Türkiye ve Ortadoğu temsilciliği görevini de üstlendi.

ARIS BC Başkanı Nikolaos Laskaris, uzun süren görüşmeler ve çalışmaların neticesinde Tanyel Yılmaz ile anlaşmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, kendisini yönetim kurulu üyesi olarak aralarında görmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi. Sporun ülkeler ve insanlar arasında rekabeti bir araç olarak kullanarak ilişkileri geliştirmek amacıyla kullanılabilecek en etkili araç olduğunu belirten Laskaris, Türkiye ile Yunanistan arasındaki ilişkileri geliştirmenin her iki ülke insanlarının yararına olduğunu ve buna odaklanacaklarını söyledi.

Bir süredir sürdürülen görüşmelerin neticesinde ARIS Spor kulübüyle birlikte bir ilke imza atmaktan dolayı gurur duyduğunu dile getiren Tanyel Yılmaz, Türkiye’deki çalışmalarının yanı sıra böylesi onur verici bir sorumluluğu üstlenmenin kendisi için çok değerli olduğunu dile getirdi. Yaptıkları tüm görüşmelerde Türkiye ve Yunanistan arasındaki ilişkileri her alanda geliştirmeyi hedeflediklerini dile getiren Yılmaz; “İki ülkenin insanları da birbirine o kadar benziyor ki Yunanistan’da kendimi hiç yabancı hissetmedim; Laskaris ailesi mübadelede Selanik’e yerleştirilmişler. Onlar için de Türkiye farklı değil, aileleri İstanbul, İzmir ve Ayvalık’tan gelmişler. Burada ülkelerimiz için hayırlı bir sürece imza attık; umarım işbirliğimiz hem sportif başarıyı getirecek hem de ülkelerimize karşılıklı yararlı platformlar yaratacak.” diye konuştu.

ARIS BC ve Tanyel Yılmaz bu hafta sonuna doğru Selanik’te karşılıklı imza atarak işbirliği sürecini başlatacaklar.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)