BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporArda Turan kadroda olacak mı?----

Arda Turan kadroda olacak mı?

Arda Turan kadroda olacak mı?
27 Eylül 2016 - 19:45 www.finansgundem.com

A Milli Futbol Takımı'nın Ukrayna ve İzlanda ile oynayacağı karşılaşmaları öncesinde herkesin aklında tek bir soru var. Arda Turan, kadroya alınacak mı?

A Milli Futbol Takımı'nın 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda Ukrayna ve İzlanda ile oynayacağı karşılaşmalar öncesinde Fatih Terim'in Arda Turan'ı kadroya çağırıp çağırmayacağı konusunda futbol kamuoyu ikiye bölünmüş durumda.

Bilindiği üzere Terim, grupta Hırvatistan ile oynanan ilk maç öncesi Arda'nın yanısıra Caner Erkin, Gökhan Gönül, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz gibi isimleri kadroya almayarak büyük bir sürprize imza atmıştı.

HERKESİN AKLINDA O SORU VAR
Terim'in 6 Ekim'de Ukrayna ve 9 Ekim'de İzlanda ile oynanacak kritik maçlar öncesinde belirleyeceği kadro, 30 Eylül Cuma günü açıklanacak. Herkesin aklındaki tek bir soru var: Barcelona forması altında sezona harika bir başlangıç yapan Arda Turan, Milli Takım'a çağırılacak mı?

Spor medyasının önde gelen yazarları ise bu konu hakkında farklı fikirlere sahip. Hürriyet yazarı Mehmet Arslan, bugünkü köşe yazısında Terim'in Arda konusunda halen net bir karara varmadığını, ancak yıldız futbolcuyu çağırma ihtimalinin giderek yükseldiğini öne sürdü.

"FATİH TERİM'E SORDUM"
Öte yandan NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol Spor Servisi programında Fatih Terim'e Arda Turan'ı sorduğunu anlattı. Demirkol, "Fatih Hoca'ya 'Arda Turan'ı alacak mısınız?' diye sordum. Bambaşka bir cevap verdi hatta hiç cevap vermedi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)