BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinArda kazancını nasıl yönetiyor?----

Arda kazancını nasıl yönetiyor?

Arda kazancını nasıl yönetiyor?
26 Kasım 2014 - 12:18 www.finansgundem.com

Atletico Madridli futbolcu Arda Turan, kazancını nasıl değerlendirdiğini anlattı

Atletico Madrid'in futbolcusu Arda Turan, Madrid'de CNBC-e Genel Yayın Yönetmeni Servet Yıldırım'ın sorularını yanıtladı. Turan, tasarruflarını nasıl değerlendirdiğini anlattı. Turan, gayrimenkule yatırım yaptığını ve dolar ve Euro bazında nakit para tuttuğunu söyledi. Londra ve Madrid'de birer ev satın almayı planlandığını da açıklayan Türk futbolcu, gelir olarak rahatlığa sahip olduğunu belirterek ileride önemli planları olduğunu söyledi. Kalabalık bir aile olduklarına da dikkat çeken Turan paylaşmayı sevdiğini ifade etti.

EURO KAZANIYORUM, EURO VE TL HARCIYORUM

Kur riskiyle ilgili soruları da yanıtlayan Arda Turan, "Euro kazanıyorum, Euro harcıyorum ya da TL harcıyorum, kur riskim yok. Euro kazanmak futbolcu için ideal bir durum" dedi.

İSPANYA'DA KRİZİ HİSSETTİM

İspanya'daki ekonomik krizle ilgili olarak ise Turan şunları söyledi: "İspanya'daki ekonomik krizi hissettim. Eskiden dolan restoranlarda artık eski doluluk yok ama şimdi daha iyiye gidiyor diye düşünüyorum. Ama İspanya spor ve spor turizmiyle çok iyi ayakta. Türkiye için de böyle bir ihtimalin olduğunu düşünüyorum. Çok daha fazla sporcu yetiştirebiliriz. Çok daha fazla spor dalı var Türkiye'de."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)