BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakAraplar, CNR Emlak Fuarı'na akın edecek----

Araplar, CNR Emlak Fuarı'na akın edecek

Araplar, CNR Emlak Fuarı'na akın edecek
03 Eylül 2014 - 15:33 www.finansgundem.com

Emlak sektörünün önde gelen firmaların yer aldığı Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Araplardan yogun ilgi

Suudi Prens Türki Bin Muhammed Bin Nasır Bin Abdulaziz Al-Suud'un, Türkiye’ye yatırım için 11-14 Eylül tarihlerindeki CNR Emlak Fuarı’nı ziyaret edeceği ve konut projelerini yerinde inceleyeceği belirtiliyor.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, "Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı", 11-14 Eylül tarihlerindeki CNR Expo Yeşilköy’de yapılacak. 

Geçen yıl Arapların yoğun ilgi gösterdiği fuara, Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdullaziz al-Suud yeğeni Ahmed Bender el-Sideyr’i göndermişti. Bu yıl da Suudi Prens Türki Bin Muhammed Bin Nasır Bin Abdulaziz Al-Suud'un, Türkiye’ye yatırım için CNR Emlak Fuarı’na gelmesi ve konut projelerini yerinde inceledikten sonra kentin değişik noktalarına ziyaretlerde bulunması bekleniyor. 

CNR Emlak Fuarı, konut satışlarını artırmanın ve ekonomiyi hareketlendirmenin yanında sektöre vizyon katma misyonunu da üstlenecek. CNR Holding kuruluşlarından Sine ve İstanbul Fuarcılık tarafından organize edilen fuar, önemli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Bu yıl 25 bin kişi tarafından ziyaret edilmesi beklenen fuarda düzenlenecek konferanslarda, Türkiye’nin otel piyasası ve gelişimi, Asyalı ve Avrupalı otellerin karşılaştırılması, konut projeleri finansmanı, kentsel dönüşüm ve gelişimi gibi sektörün önemli konuları masaya yatırılacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)