BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAraplar Gomis'in peşinde----

Araplar Gomis'in peşinde

Araplar Gomis'in peşinde
14 Ağustos 2018 - 10:14 www.finansgundem.com

Cim Bom'da maaşına zam talebine olumsuz yanıt alan Gomis, Araplar'ın ilgisini çekmeye devam ediyor.

Galatasaray’a geçen sezonun başında Fransa Lig 1 ekibi Marsilya’dan transfer edilen Bafetimbi Gomis, Sarı-Kırmızılı formayla muhteşem bir sezon geçirmişti. Süper Lig’de çıktığı 33 karşılaşmada 29 gol ve 5 asistlik performans sergileyerek takımını şampiyonluğa taşıyan 33 yaşındaki futbolcu, ligin bitmesinin ardından menaceri aracılığıyla maaşının artırılmasını istemiş ancak olumsuz yanıt almıştı.

Bu gelişmenin ardından kulüp arayışına başlayan deneyimli isme, Suudi Arabistan ekibi Al Hilal talip olmuştu. Yıldız futbolcu bu kulüple anlaşamamasına rağmen Araplar’ın ilgisi devam ediyor. Son olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nden bir kulübün Gomis’e teklif yaptığı ortaya çıktı.  

TERİM: RET CEVABI ALDI

Fatih Terim de Gomis’le ilgili olarak son yaptığı açıklamada, “Hepimiz profesyoneliz, profesyonelce isteklerimiz oluyor ancak bu isteklerimiz olmadığı zaman başkaları cezalandırılmamalı. Gomis’in bir talebi oldu. Galatasaray’ın durumu ve UEFA kriterleri çok açık. Ret cevabı aldı” demişti. (Fanatik)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)