BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAntalya depremle sarsıldı----

Antalya depremle sarsıldı

Antalya depremle sarsıldı
07 Ekim 2015 - 00:49 www.finansgundem.com

Antalya'nın Demre ilçesinde saat 00.27'de meydana gelen deprem paniğe yol açtı. Depremin büyüklüğünü Kandilli 5.5, AFAD ise 5.2 olarak bildirdi

Antalya'nın Demre ilçesinde 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgiye göre merkez üssü Demre ilçesinin Kaleüçağız köyü olan deprem 19.8 kilometre derinlikte meydana geldi. Depremin yaklaşık 24 saniye sürdüğü ifade edildi. 

Bölgede büyüklükleri 3.0 ile 2.4 arasında çok sayıda artçı sarsıntı meydana geldi.

Deprem Demre'nin yanı sıra Antalya merkezde de hissedildi. Uykularından uyanan bölge halkı panik içinde evlerini terk etti. 

Depremle ilgili herhangi bir hasar bildirimi yapılmazken sarsıntının ardından vatandaşlar yaşadıklarını sosyal medyada paylaştı. 

KAYMAKAM: CAN KAYBI YOK

Demre Kaymakamı Murat Uz, merkez üssü Demre olan 5.2 büyüklüğündeki depremde, herhangi bir can kaybı yaşanmadığını bildirdi. Kaymakam Uz, depremin ardından jandarma ve emniyet görevlilerinin karada, Sahil Güvenlik ekiplerinin de denizden ulaşılan bölgelerde incelemelere başladığını söyledi.

Kendisinin de muhtarlara ulaşarak durum hakkında bizzat bilgi aldığını belirten Uz, "Şu anda bize ulaşan herhangi bir can kaybı yok. Gece olduğu için evlerde hasar var mı henüz bilmiyoruz. Sabah günün ilk saatleriyle hasar tespit çalışmalarımız başlayacak. Valilik koordinatörlüğünde, AFAD ekiplerimizle durumu inceleyeceğiz" dedi.

AFAD 5.2 OLARAK AÇIKLADI

AFAD Deprem Dairesi ise depremin merkez üssünü Kale ilçesi, derinliğini 34.92 kilometre ve büyüklüğünü de 5.2 olarak duyurdu. 

Öte yandan deprem, Muğla'nın Milas ve Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçelerinde de hissedildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)