BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAnkara’nın yüz akı, hastalara Umut veren hastanesi----

Ankara’nın yüz akı, hastalara Umut veren hastanesi

Ankara’nın yüz akı, hastalara Umut veren hastanesi
28 Nisan 2017 - 13:58 www.finansgundem.com

Tam donanımlı bir kuruluş, nitelikli bir hizmet ve güler yüz. Özel Ankara Umut Hastanesi yatırımlarıyla sağlık adına öne çıkın bir kurum.

Başkentin sağlıktaki ünlü adresi Özel Ankara Umut Hastanesi insana huzur ve keyif veren konforlu mimarisi, güvenli havası, uluslararası kalite standartlarındaki hizmeti, ileri teknolojisi, eğitimli kadrosu, hastalara gösterilen ilgi ve doktor kalitesiyle konuşuluyor.   

Hastane, sadece başkent sakinlerine ya da Türkiye’nin dört bir yanından gelenlere değil, Avrupa, Asya, Afrika’dan da gelen tüm hastalara ilk başvurudan, taburculuk sonrası döneme kadar nitelikli hizmet veriyor. Başarılı ve titiz yardımcı sağlık personeli ile alanında tanınmış Profesör Dr., Doçent Dr., Op. Dr. ve Uzman Dr.’lardan kurulu ekibiyle…

GÖZDEN KAÇMAYAN DETAYLAR

Özel Ankara Umut Hastanesi’ne gidenlerin gözünden kaçmayan detaylara gelince, ifadeler şöyle: “Hasta odaları tüm beklentileri karşılıyor. Odalar refakatçi koltuğundan, TV’ye, telefondan mini buzdolabına, değerli eşya kasasından kişisel bakım ürünlerine, hemşire çağrı sisteminden iklimlendirmeye tüm ihtiyaçlar karşılanacak şekilde dizayn edilmiş.”

SON TEKNOLOJİ CİHAZLAR

Kalp ve Damar Cerrahisi ile Kardiyoloji birimleri başta olmak üzere Genel Cerrahi’den Göğüs Hastalıkları’na, Beyin ve sinir Cerrahisi’nden Kadın Sağlığı ve Hastalıkları’na, Nöroloji’den Beslenme ve Diyetetik’e 20 birimde son teknoloji cihazlarla, modern ameliyathaneleriyle seçkin ve aranılan bir sağlık hizmeti sunan Özel Ankara Umut Hastanesi, örnek alınan bir sağlık kuruluşu olma vizyonu doğrultusunda aldığı çeşitli kalite belgeleriyle de haklı bir gurur duyuyor.

“UMUT OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yetkililer, “Hasta haklarına saygılı, güvenilir, memnuniyet odaklı, etik değerlerden ödün vermeyen, sürekli gelişim anlayışı ile hizmet veren uzman ekibimiz, çağdaş ve ölçülebilir karar mekanizmalarını işleten hastane yönetimimiz ile sunmuş olduğumuz sağlık hizmetinin kalitesini sürekli arttırarak “Umut” olmaya devam edeceğiz” diye konuşuyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)