BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara'da akıllı park dönemi başlıyor----

Ankara'da akıllı park dönemi başlıyor

Ankara'da akıllı park dönemi başlıyor
21 Ekim 2018 - 15:36 www.finansgundem.com

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı parklarda yeni bir güvenlik dönemi başlıyor. İlki Harikalar Diyarı’nda uygulanan ‘Akıllı Park’ projesi ile parka giren şüpheli şahıslar ve hırsızlık olayları anında tespit edilip, kaybolan çocuklar bulunabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’teki parklarda güvenlik önlemlerini artırmak için ‘Akıllı Park’ projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Parklarda hırsızlık başta olmak üzere şüpheli paket, aranan şahıslar ve çocuk kaçırmalarına karşı etkin mücadeleyi amaçlayan projenin demo tanıtımı bugün Harikalar Diyarı’nda gerçekleştirildi.

Projenin güvenlik teması üzerine hazırlandığını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Erdoğan Kurtoğlu “Parkta kurulan akıllı sistem, parkta görev yapan güvenlik güçleri ile entegreli çalışacak, sistemle gerekli olan güvenlik önlemlerinin alınması ve ortaya çıkabilecek olumsuz olayların önüne geçilmesini amaçlıyoruz” dedi. Projeyi geliştiren Huawei firmasının Kurumsal İş Birimi Genel Müdürü Pobben Zeng ise çalışmayı Türkiye’deki ar-ge ekiplerinin bir ayda hazırladığını söyledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Pol21 Ekim 2018 21:34

    işiniz gücünüz polis devleti. Vatandaşa hizmet gibi bi derdi olmaz, varsa yoksa onu bunu fişleyelim. Yok sistem şöyle alarm verecekmiş. Alarm vermediginde suçsuz vatandaşları da çekmeye ve fişlemeye devam edecek ama.