BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara için sürpriz aday beklentisi----

Ankara için sürpriz aday beklentisi

Ankara için sürpriz aday beklentisi
03 Kasım 2017 - 09:05 www.finansgundem.com

AK Parti Ankara il teşkilatında, Melih Gökçek’in yerine gelecek ismin belirlenmesi amacıyla yarın temayül yoklaması yapılacak. Nihai kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek.

AK Parti’de gözler, Melih Gökçek’ten boşalan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilecek isme çevrildi. Yarın il teşkilatında temayül yoklaması yapılacak. Teşkilat mensuplarına 2019 seçimlerine kadar Ankara’yı yönetecek başkan olarak kimi görmek istedikleri sorulacak. Gizli oylamada elde edilen sonuçlar Genel Merkez’e iletilecek. Nihai kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek. 6 Kasım Pazartesi günü toplanacak Belediye Meclisi’nde AK Parti’nin Gökçek’le birlikte 100, CHP’nin 21, MHP’nin 15, bağımsız 3, BBP’nin de 1 üyesi bulunuyor. CHP seçimde aday göstermeyeceğini açıklamıştı. MHP ise nasıl bir yol izleneceğini istişare toplantılarında kararlaştıracak.

Kulislerde şu ana kadar AK Parti’nin adayı olarak Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ün ve Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın ismi konuşuldu. Ancak ismi ön plana çıkmayan sürpriz bir ismin AK Parti tarafından aday gösterilebileceği iddia ediliyor.(Vatan)

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hung03 Kasım 2017 09:42

    Alıntıdır: "Başkanlık sistemi daha gelmedi ama geldikten sonra yeni düzenin nasıl olacağına ait ilk işaretler gelmeye başladı. Evet diyenler ucu kendilerine dokunmaz zannediyordu. herkese dokunacak."