BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ operasyonu!----

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ operasyonu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ operasyonu!
18 Ocak 2017 - 20:54 www.finansgundem.com

Ankara'da FETÖ soruşturmasında ByLock kullanan Ankara Büyükşehir Belediye çalışanı 58 kişi hakkında gözaltı kararı çıkardı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY'ye yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, daha önce idari soruşturmayla görevinden uzaklaştırılan Ankara Büyükşehir Belediye çalışanı 58 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde FETÖ/PDY üyesi oldukları gerekçesiyle görevden uzaklaştırılan kişiler hakkında soruşturma başlatıldı.

HEPSİ DE BYLOCK KULLANICISI

Soruşturma kapsamında, örgütün gizli haberleşme programı 'Bylock' kullandığı tespit edilen 58 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Bu kişilerin daha önce Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde görevden uzaklaştırılan çalışanlar olduğu ve 36'sının gözaltına alındığı belirtildi.

"100 KİŞİ GÖREVDEN ALINDI" DEMİŞTİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, geçtiğimiz günlerde Meclis 15 Temmuz Araştırma Komisyonu'na verdiği ifadede, bu süreçte belediyede FETÖ ile bağlantısı tespit edilen 100 kişinin görevden alındığını açıklamıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)