BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkapark ihalesi 3'üncü kez ertelendi----

Ankapark ihalesi 3'üncü kez ertelendi

Ankapark ihalesi 3'üncü kez ertelendi
19 Temmuz 2018 - 14:42 www.finansgundem.com

Dünyanın en büyük temaparklarından iddiasıyla Ankara'da yapılan Ankapark'ın işletme ihalesi, teklif veren çıkmadığı için 3'üncü kez ertelendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi üzerine yaptırılan Ankapark'ın işletmesi için bugün yapılan 3'üncü ihalede de teklif veren çıkmadı. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in en büyük projelerinden olan ve yaklaşık 2 milyar TL’ye mal edilen Ankapark'ın işletmesi için bugün Belediye Binası'nda ihale yapıldı. Teklif verenin çıkmadığı ihale 2 Ağustos'a ertelendi.

Ankapark için ilk ihale 14 Haziran'da yapılmıştı. İlk ihaleye katılımcı olmadığı için ertelenmiş, 28 haziran'da yapılan ikinci ihale ise tek teklif veren Azeri firmanın dosyasındaki eksiklik nedeniyle iptal edilmişti. Ankapark'ın işletilmesi için muhammen bedel 765 milyon 600 bin lira olarak belirlendi. (Fırat Tur/Habertürk)

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ozan19 Temmuz 2018 17:47

    OYLE GÜZEL BÜYÜK ARAZIYA KEŞKE AQUA PARK HAVUZ YAPILSAYDI ANKARADA HAVUZ EKSİKLİĞİ VAR KÜRESEL ISINMA VAR AMA GİDİP BOŞBELEŞ OYUN PARKI YAPILDI KİMSE GİTMEYECEK BELLİ YANİ BUNU GÖRMEYEN KÖRDÜR.