BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAngelina Jolie-Brad Pitt çiftinden şok ayrılık kararı----

Angelina Jolie-Brad Pitt çiftinden şok ayrılık kararı

Angelina Jolie-Brad Pitt çiftinden şok ayrılık kararı
20 Eylül 2016 - 20:54 www.finansgundem.com

Ünlülerle ilgili haberleri duyurmakla tanınan TMZ internet gazetesinin haberine göre ünlü yıldız Angelina Jolie-Brad Pitt çifti boşanıyor.

Angelina Jolie’nin Brad Pitt’le evliliğini bitirmek üzere mahkemeye başvurduğu öğrenildi.

TMZ gazetesinin ele geçirdiği Angelina Jolie’nin mahkemeye sunduğu boşanma dilekçesinde Jolie ‘şiddetli geçimsizlik’ gerekçesini öne sürdü.Mahkemeye sunulan boşanma dilekçesinde Angelina Jolie, çiftin altı çocuğunun da velayetini istiyor.

Hollywood’un en gözde çifti olarak bilinen ve ‘Brangelina’ adıyla anılan ikili, dokuz yıllık birlikteliklerinin ardından 2014 yılında evlendi.

Tüm dünyada basınının büyük ilgisini çeken bir ilişkiye sahip olan Jolie ve Pitt; Maddox, Pax ve Zahara olmak üzere üç evlatlık; Shiloh, Knox ve Vivienne olmak üzere üç biyolojik çocuğa sahip.

2004 yılında ‘Mr. And Mrs. Smith’ filminde tanışan çiftin ilişkisi, o sırada Jennifer Aniston’la evli olan Brad Pitt’in boşanmasına yol açmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)