BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAndrey Karlov suikastinde yeni gelişme----

Andrey Karlov suikastinde yeni gelişme

Andrey Karlov suikastinde yeni gelişme
14 Aralık 2017 - 19:55 www.finansgundem.com

Andrey Karlov suikastiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında, bir eski polis hakkında tutuklama kararı verildi

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un, silahlı saldırıyla öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında, FETÖ ile iltisaklı olduğu için meslekten ihraç edilen eski polis Ramazan Yücel tutuklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan Yücel, Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. 
Ankara Adliyesinde soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına ifade veren Yücel, "tasarlayarak adam öldürmeye iştirak" suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Nöbetçi 6. Sulh Ceza Hakimliği, Yücel'in "tasarlayarak adam öldürmeye iştirak" suçundan tutuklanmasına karar verdi.  Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov, 19 Aralık'ta Ankara'da katıldığı bir sergide uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Cinayetle ilgili aralarında Guru Medya Yayın Grubu Başkanı Hayreddin Aydınbaş'ın da bulunduğu 2'si polis 4 kişi tutuklanmıştı. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Katil14 Aralık 2017 23:41

    Asıl katili niye öldürerek teslim aldı polisler onu bi sorgulayin bence. Katil şarjörünu boşaltmışti üstelik. Ayni zamanda protokolun aksine karlov otopsisi neden burada yapılmadi? Cesedi filan ds görmedik yani. Orada ds bişeyler döndü ki o olaydan sonra komple oturduk Rusya'nın kucağına. Rusya'nın kucağına oturmaktan hoşlanan kimler var TR de bi düşünün. Darbeyle de ilişkilendirin, faili bulursunuz. Düşünmek iyidir hem, bir sürü ayette de geçer "hiç düşünmez misiniz" diye.