BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAmazon'un kurucusu Jeff Bezos'un serveti 80 milyar doları geçti----

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un serveti 80 milyar doları geçti

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un serveti 80 milyar doları geçti
28 Nisan 2017 - 15:02 www.finansgundem.com

Online ticaret devi Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, şirketin hisselerinin bir anda yükselmesiyle birlikte servetini büyüterek dünyanın en zengin insanı olmaya bir adım daha yaklaştı

Online ticaret devi Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, şirketin hisselerinin bir anda yükselmesiyle birlikte servetini büyüterek dünyanın en zengin insanı olmaya bir adım daha yaklaştı.

haberturk.com’un derlediği habere göre Amazon hisselerinin beklentilerin üzerinde yükselmesiyle şirket kısa sürede değerini arttırırken, 53 yaşındaki Jeff Bezos’un serveti ilk defa 80 milyar doları geçti.

YILLIK KAZANCI 10 MİLYAR DOLARDAN FAZLA

Bezos 5 milyar dolar daha kazanırsa dünyanın en zengin kişisi olan Microsoft’un kurucusu Bill Gates’i tahtından indirecek. Son beş yılda 65,2 milyar dolar servet kazanan ve yıllık kazancı 10 milyar doları aşan Bezos’un kısa sürede listede birinci sıraya oturacağına inanılıyor.

Bloomberg Milyarderler Endeksi’ne göre Bezos ile İspanyol giyim firması Zara'nın patronu Amancio Ortega’nın servetleri başa baş gidiyor. ABD’li yatırımcı Warren Buffet ise 75 miyar dolarlık servetiyle dördüncü sırada.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)