BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaAltın 7 günden sonra yükseldi----

Altın 7 günden sonra yükseldi

Altın 7 günden sonra yükseldi
26 Mayıs 2016 - 09:26 www.finansgundem.com

Dolar endeksindeki sert yükseliş ile birlikte 1217 dolar seviyesini test eden spot altın fiyatları, bu seviyede karşılaştığı tepki alımları ile 1230 dolara yaklaştı

Altın fiyatları yatırımcıların kısa pozisyonları kapatmalarıyla beraber son yedi seansın ilk yükselişini gerçekleştirdi.

Spot altının ons fiyatı yüzde 0.5 değer kazanarak 1,229.61 dolar oldu ve 17 Mayıs'tan bu yana ilk kez değer kazandı.

Dün 1217 seviyesine kadar geriledikten sonra toparlanan altında bu sabah işlemler 1229 dolar seviyelerinde gerçekleşiyor.

Fed başkanlarından gelen açıklamaların Fed’in faiz artırımı yapabileceğine dair beklentiyi desteklemesiyle doların yükseliş eğilimi göstermesi altının gerilemesine neden oluyor.

Uzmanlar, global ekonomilerdeki yavaşlama nedeniyle negatif faiz döneminin yaşandığı ortamda altın fiyatlarındaki gerilemenin sınırlı kalması bekliyor.

Gözler ABD tarafında haftalık işsizlik başvuruları, nisan dayanıklı tüketim mal siparişleri ve nisan bekleyen konut satışları verilerinde olacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)