BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAlternatif Bank'a yeni genel müdürlük ----

Alternatif Bank'a yeni genel müdürlük

Alternatif Bank'a yeni genel müdürlük
13 Kasım 2018 - 16:13 www.finansgundem.com

Alternatif Bank’ın Vadistanbul’daki yeni genel müdürlük binası açıldı

Marka dönüşümüyle beraber gerçekleştirdiği yeniliklere bir yenisini daha ekleyen Alternatif Bank, iştirakleriyle birlikte tüm çalışanlarını aynı çatı altında bir araya getirerek, Vadistanbul’daki yeni genel müdürlük binasına taşındı. Banka; iç mekanların inşaatına başlandıktan 100 gün gibi çok kısa bir sürede tamamlanan yeni genel müdürlük binasında çalışanlarına, spordan, dinlenme alanlarına çeşitli imkânlar sunarak çalışma konforunu üst düzeyde tutmayı hedefliyor. 

“Marka dönüşümümüzün ardından en büyük değişimlerden biri” 

Marka dönüşümünün ardından, taşınmayla birlikte önemli bir kilometre taşını daha geride bırakarak yeni bir döneme girdiklerini belirten Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “11 bin m²’den fazla net alana sahip yeni genel müdürlük binamız, Vadistanbul gibi prestijli ve sosyal imkânları geniş bir konumda yer alıyor. Bu bakımdan yeni binamızda, eski genel müdürlük binamız ve operasyon teknoloji merkezimizin toplamından daha büyük bir alana sahip olacağız.

Bankamızın yürüttüğü tüm çalışmaların odağında insana verdiğimiz kıymet ve insan odaklı yaklaşımımız bulunuyor. Yaklaşımımızın da temelinde çalışanlarımızın mutluluğu yer alıyor. Bu nedenle yeni binamızı inovatif bir mimari yaklaşımla, açık ofis sisteminde, çalışanlarımızın ihtiyaç ve beklentileri ışığında çok daha konforlu ve modern bir anlayışla tasarlamaya özen gösterdik. Ekip arkadaşlarımızın keyifle çalışacağı ve gurur duyacakları bir genel müdürlük binası olmasını hedefledik. Çalışanlarımız için binamızın her katında geniş dinlenme ve sosyalleşme alanları ayırdık. Kişisel yetkinliklerini çoğaltmalarına imkân sunan ortamı, eğitim salonları, 450 m²’lik fitness salonu, kafe ve geniş teras alanıyla yeni binamız; dünyada geçerli yeşil bina sertifikası olan Leed Sertifikası’na ve çevre hassasiyetimize uygun biçimde inşa edildi. İştiraklerimiz Alternatif Lease ve Alternatif Menkul ile birlikte tüm Alternatif Bank Ailesi olarak etkileşimimizi üst düzeye taşıyarak daha verimli ve yaratıcı işlere imza atacağımıza inanıyorum.”

 Kaan Gür, ‘’Genel müdürlük binamıza taşınmamızın hemen ardından yeni ofisimizde Katarlı ve yabancı finans kurumlarından çok sayıda analisti ve temsilciyi de ağırladık. Böylesine zorlu geçen piyasa koşullarında gösterdiğimiz başarılı performanstan etkilenen yatırımcılarla, ülkemizdeki yatırım fırsatlarını değerlendirme fırsatı da yakaladığımız bu buluşma bizleri ayrıca gururlandırdı. Hissedarımız The Commercial Bank ile yakaladığımız sinerjinin yansıması olan ve stratejik önceliklerimizi sembolize eden dönüşümlerimizden biri olan yeni binamızın Türk bankacılık sektörüne ve Alternatif Bank’a hayırlı olmasını diliyorum.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

‘’Vadistanbul binamız Türkiye ve Alternatif Bank’a duyduğumuz güvenin bir yansımasıdır’’

Alternatif Bank Yönetim Kurulu Başkanı ve The Commercial Bank Murahhas Azası Omar Hussain Alfardan ise yeni yatırımlarından duydukları memnuniyeti şu sözlerle belirtti: ‘’Türk bankacılık sektöründeki Katar menşeli ilk yatırımcı olarak, Alternatif Bank nezdinde yatırımlarımıza yenilerini eklemeye devam ediyoruz. Türkiye’ye ve Alternatif Bank’a duyduğumuz güvenin bir yansıması olarak gördüğümüz Vadistanbul Genel Müdürlük binamızın açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

 Zor dönemlerde birbirlerinin yanında olan iki dost ve kardeş ülke olarak kuvvetlenen stratejik işbirliğine, Türkiye ekonomisinin sürdürülebilir büyümesine katkı sağlayacak desteklerimize önümüzdeki dönemde de yenilerini eklemek ve fırsatlar yaratmak önceliğimiz olacak. Türkiye’ye yaptığımız yatırımların gelecek dönemde daha da büyüyeceğine ve her iki ülkenin ekonomisine değer katacağına eminiz.’’

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)