BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya'da İncirlik Üssü açıklaması----

Almanya'da İncirlik Üssü açıklaması

Almanya'da İncirlik Üssü açıklaması
28 Mayıs 2017 - 20:22 www.finansgundem.com

Almanya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Alman askerlerinin İncirlik’ten çekilip çekilmeyeceğine iki hafta içinde karar verileceği duyuruldu.

Alman milletvekillerinin İncirlik Hava Üssü'nde bulunan Alman askerlerini ziyaret etmesine Türkiye'nin izin vermemesi üzerine askerlerin geri çekilmesi gündeme gelmişti. Almanya Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklama ile, Alman askerlerinin geri çekilip çekilmeyeceğine iki hafta içinde karar verileceğini söyledi. İsminin açıklanmasını istemeyen bir Bakanlık yetkilisi tarafından yapılan açıklamada, "Türk tarafı ile İncirlik konusunda müzakereleri sürdürüyoruz ve haziran ayının ortalarına kadar bir çözüm üzerinde çalışacağız" denildi.

Almanya geçen hafta yaptığı açıklamada, İncirlik'teki askerlerin Ürdün ya da bölgedeki başka bir ülkeye sevk edilmesinin gündemde olduğunu duyurmuştu.

İncirlik'te terör örgütü DEAŞ'a karşı yürütülen operasyona katılmakla görevlendirilen yaklaşık 250 Alman askeri bulunuyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)