BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakAlman yatırımcı Diyarbakır'da ----

Alman yatırımcı Diyarbakır'da

Alman yatırımcı Diyarbakır'da
07 Eylül 2018 - 15:28 www.finansgundem.com

Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük AVM'si Ceylan Karavil Park, Prime Development’ın portföyüne dahil oldu.

Gayrimenkul geliştirme, kiralama, yönetim danışmanlığı uzmanı Prime Development  Diyarbakır’ın en önemli lokasyonlarından birinde yer alan, Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük alışveriş merkezi Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi ile el sıkıştı. 

Ceylan Grup ve Karavil ortaklığı ile 2014 yılında açılan alışveriş merkezi, 65.000 m² kiralanabilir alana sahip ve 200 mağaza, 2.000 araçlık otopark, 2.000 kişilik sinema kompleksi, 2.800 m²’lik eğlence alanı ve 3.000 m²’lik dev akvaryum ile Diyarbakır’ın ve bölgenin en önemli yatırımı. 

Ceylan Karavil Park ile birlikte toplam 350.000 m² kiralanabilir alan ve 1.000’in üzerinde mağazanın yönetimini üstlenen Prime Development, kendi alanlarında uzman uluslararası tecrübeye sahip kadrosu ile sunduğu ticari gayrimenkul geliştirme, pazarlama, kiralama ve yönetim alanlarındaki tüm hizmetleri tek elden yürütüyor. PD, Türkiye’de kendi yatırımı olan Primemall Gaziantep, Primemall İskenderun, Primemall Antakya ve Primemall Sivas projelerinin yanısıra; Neomarin Pendik, Westalife Zonguldak, Tuzlaport ve Sapphire İstanbul alışveriş merkezi projelerinin de kiralama ve yönetimini sürdürüyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)