BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinAlman kızlara yardım etti kendi komada----

Alman kızlara yardım etti kendi komada

Alman kızlara yardım etti kendi komada
18 Kasım 2014 - 04:34 www.finansgundem.com

Tacize uğrayan iki Alman kızına yardıma koşan Tuğçe Albayrak, bir Sırp gencinin attığı yumruk sonrası beyin kanaması geçirerek komaya girdi

Almanya'da arkadaşlarıyla doğum günü kutlamasına giden Tuğçe Albayrak (23) isimli üniversite öğrencisi, bir gencin attığı yumruk sonucu komaya girdi. Cemil Albay'ın Sabah'taki haberine göre Frankfurt yakınlarındaki Gelnhausen kasabasında yaşayan Tuğçe’yi komaya sokan 18 yaşındaki saldırgan kaçtı, ancak polis tarafından yakalandı.

Olayın tanıklarından bir kız, gözyaşları içinde gelişmeleri Sabah’a anlattı.

ÖNCE KÜFÜR VE HAKARET

Sabaha karşı saat 3 sıralarında Offenbach-Kaiserlei’da bir restorana gittiklerini anlatan tanık kız, “Restoranın alt katındaki tuvaletten bağırmalar geldi. Kızlar yardım istiyordu. Tuğçe, ‘Ben aşağıya gidiyorum’ deyince, onu yalnız bırakmadık. Tuvaletin önünde 3 Sırp genci 2 Alman kızını taciz ediyordu. Araya girince gençler bize sataştı ev küfürler yağdırdı” dedi.

HEMEN BAYILDI

OLAYI duyan 3 Türk gencinin kendilerine yardım ettiğini anlatan tanık, “Saldırganları etkisiz hale getirip dışarıya attılar Biz de yemekten sonra dışarıya çıktık. Gençler oradaymış. Bize yine küfür ve hakaretler yağdırdılar. Karşılık verince Biri bana tokat attı. Sonra Tuğçe’ye koşarak geldi ve vurdu. İnanılmaz bir ses çıktı. Tuğçe, anında bayıldı ve yere düştü. Başı yarıldı” dedi.

ŞUURU AÇIKTI

OLAYDAN sonra gençler, kaçmaya çalıştı. Bir arkadaşımız aracın önünde durdu ancak onu ezmek pahasına gaza bastılar. Plakanın fotoğrafını çektik. Tuğçe’nin kötü düştüğünü görünce su isteyen bir arkadaşıma, “Ama restorandakiler önce para istedi. Tuğçe’ye en az 20 dakika müdahale edildi. Ambulans geldiğinde şuuru açıktı” diye konuştu.

DURUMU KRİTİK

BEYİN kanaması geçirdiği öğrenilen ve halen Offenbach Hastanesi’nde tedavi altında tutulan genç kızın durumu kritik. Kızın ailesi ve yakınları ile sevenleri hastanede başında nöbet tutuyor. 23 yaşındaki Tuğçe Albayrak, Giessen Üniversitesi’nde öğretmenlik eğitimi görüyor. Baba Ali Albayrak, kızının iyileşmesi için duacı olduklarını söyledi. Ali Albayrak, “En önemlisi kızımın sağlığına kavuşması. Onun için dua ediyoruz. Bir an önce kızımı kucaklamak istiyorum” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)