BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAlliance Healthcare'de Selim Taşo dönemi----

Alliance Healthcare'de Selim Taşo dönemi

Alliance Healthcare'de Selim Taşo dönemi
08 Mayıs 2017 - 13:16 www.finansgundem.com

Alliance Healthcare Genel Müdürlüğü görevine Selim Taşo atandı

İlaç, medikal, sağlık ve güzellik ürünleri dağıtıcısı Alliance Healthcare’de üst düzey bir atama gerçekleşti. Türkiye, ABD ve Avrupa’daki farklı şirketlerde geniş iş deneyimine sahip olan ve 4 yıldır Alliance
Healthcare’de başarıyla görev yapan Selim Taşo, Alliance Healthcare Genel Müdürlüğü görevini üstlendi. Taşo, aynı zamanda geçiş döneminde CFO olarak da görev yapacak.

Selim Taşo, Alliance Healthcare Yatırım Holding A.Ş. bünyesine 2013 yılı Temmuz ayında Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye, Mısır ve Cezayir’deki şirketlerden sorumlu CFO olarak katılmıştı.

1987 yılı Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Selim Taşo, ABD’deki Massachussetts Üniversitesi’nde MBA çalışmaları yaptı. ABD’den CFA ve CPA ünvanlarına sahip Taşo, Alliance Healthcare’e katılmadan önce IBM Türkiye’de CFO ve COO görevlerini yürüttü. Ayrıca Perakende Otomasyon Sistemleri’nde Yönetim Kurulu Başkanı, BPO Danışmanlık’ta Genel Müdürlük ve Tekfen Holding Tarımsal Sanayi Grubu’nda CFO olarak görev yaptı.

ABD’de 18 yıl boyunca, Ernst&Young bünyesinde denetim, vergi, birleşme ve satın almalar (M&A) konularında üst yönetim pozisyonlarında çalışan Selim Taşo, evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)