BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAli Koç, başkanlık çalışmalarına o tarihte başlıyor----

Ali Koç, başkanlık çalışmalarına o tarihte başlıyor

Ali Koç, başkanlık çalışmalarına o tarihte başlıyor
21 Eylül 2017 - 22:39 www.finansgundem.com

Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri, Ali Koç'un 1907 Fenerbahçe Derneği'ndan istifa edip Ekim ayında başkanlık çalışmalarına başlayacağını söyledi

Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok ve Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, önemli açıklamalarda bulundular. Senad Ok, Ali Koç'un yakın zamanda başkanlık çalışmalarına başlayacağını söyledi.

FENERBAHÇE CEPHESİ

"Aykut Kocaman'ın kalede Volkan Demirel'e görev vereceğini düşünüyorum. Fenerbahçe'de savunma planı, savunmayla orta saha arasını daraltıp Beşiktaş'ın önemli isimlerini etkisiz hale getirmek. Hücumda ise, hoac Giuliano'yu forvet arkası olarak düşünüyorum. Alper Potuk'un idmanlarda zaman zaman çekme durumu oluyor. Etkileyip etkilemediğini göreceğiz. Janssen'in avantajı fizik anlamında iyi durumda olması. Alanya maçında topu kapıp penaltı yaptırması.. Bunlar önemli. 

Valbuena topu alıp tek başına oynuyordu. Şimdi yardımcı oyuncular fazlalaştı. Bir tanesi Janssen, ikincisi Giuliano.. Giuliano'nun pas zamanlaması atak başlangıçları konusunda belirleyici. Isla'nın da topla zamanında buluşması işi başka bir boyuta getiriyor."

"CANER VE LENS'E TEPKİ OLMAZ"

"Caner Erkin İnter'e gittikten sonra yeniden geri dönme ihtimali oldu. Fenerbahçe yönetimi Caner'i istemedi. Caner bu yüzden Beşiktaş'a gitti. Oyuncunun ilk tercihi Fenerbahçe'ydi. 

Diğer bir isimde Lens, Aykut Kocaman'ın oyun planına %100 uysaydı, Fenerbahçe Lens'i kesin alırdı. Daha sonra Dirar ve İsla transfer edilince Fenerbahçe Lens'i almadı. Bu iki oyuncu için de Fenerbahçe'nin istekli olmadığını biliniyor. Fenerbahçe taraftarı bu yüzden Lens ve Caner'e tepki göstermeyecektir. Fenerbahçe taraftarı Lens'i seviyor. "
 
"SKRTEL İDMANA ÇIKTI AMA..."
 
"Skrtel, takımla tam kapasite ile çalışamıyor. Yarınki idmanda denenecek. Tekrar bir yırtık oluşursa daha uzun süreli sakatlık yaşama ihtimali bulunuyor. Sağlık heyetinin vereceği son rapor önemli. Oynamazsa şaşırmam. Ligin başındayız. Daha ciddi sakatlık olursa riskli olabilir. Yarını beklemek lazım.
 
Mehmet Ekici'nin çok ciddi maç eksiği var. İlk 11'de olacağını düşünmüyorum. Souza-Ozan-Giuliano üçlüsünü bekliyorum."
 
"ALİ KOÇ ÇALIŞMALARA BAŞLADI"
 
"Edinilen bilgiye göre Ali Koç bugün 1907 Fenerbahçe Derneği'ndan istifa edip Ekim ayından Mayıs ayına kadar başkanlık çalışmaları için harekete geçecek. "
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)