BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkşener'in yeni kuracağı partide 3 sürpriz isim----

Akşener'in yeni kuracağı partide 3 sürpriz isim

Akşener'in yeni kuracağı partide 3 sürpriz isim
16 Ağustos 2017 - 15:46 www.finansgundem.com

Meral Akşener ve Ümit Özdağ liderliğinde yürütülen yeni parti çalışmalarında üç ilginç isim de gündeme geldi...

Meral Akşener ve Ümit Özdağ liderliğinde yürütülen yeni parti çalışmalarında üç ilginç isim de gündeme geldi. Ekimde kurulması beklenen partide eski Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ve Osman Pamukoğlu'nun da yer alacağı iddia ediliyor.

Sözcü'den Zeynep Gürcanlı'nın haberine göre, Meral Akşener ve Ümit Özdağ liderliğinde yürütülen yeni parti çalışmaları konusunda kulislere ilginç bilgiler yansıyor. Kasım ayında kurulması beklenen partinin, kuruluş çalışmalarını bir ay erkene aldığı, kuruluş dilekçesinin İçişleri Bakanlığı’na Ekim ayı içerisinde verilmesinin planlandığı konuşuluyor.

BARDAKOĞLU SÜRPRİZİ

Partinin “kurucular kurulu” için ise isim arayışı devam ediyor. Bu çerçevede kulislere yansıyan, “kurucular kurulu”nda görev almayı kabul ettiği ifade edilen bazı kritik isimler de bulunuyor. Bu isimlerden biri de, Diyanet İşleri eski Başkanı Ali Bardakoğlu. Kurucular Kurulu için Bardakoğlu’na da teklif götürüldüğü ve kendisinin bu teklifi kabul ettiği kulislerde konuşuluyor.

HAŞİM KILIÇ’A DA TEKLİF GİTTİ

Yine kulislere yansıyanlara göre, Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Haşim Kılıç’a da yeni parti için teklif gitti. Ancak Kılıç’ın henüz kesin bir yanıt vermediği ifade ediliyor. Ayrıca yeni partiye katılacak bir başka isim ise, Osman Pamukoğlu. Hak ve Eşitlik Partisi’nin (HEPAR) kurucusu olan, ancak daha sonra partiden ayrılan Pamukoğlu’nun da kendisine gelen teklife sıcak baktığı belirtiliyor.

Parti kuruluş sürecinin erkene alınmasında ise, ABD’de yaşayan FETÖ elebaşısı Fethullah Gülen’in yabancı basın organlarına mülakatlarında verdiği fotoğrafların etkili olduğu kaydediliyor. Gülen, bir mülakatında seccadeye ayakkabılarıyla basmış olarak poz vermişti. O fotoğraf karesinde arkada duran ekranda 00.11 ibaresi de dikkat çekmişti. Bunun “Kasım ayına” işaret ettiği yorumları da yapılmıştı. Yeni Parti kurucuları da, adlarının FETÖ’yle anılmaması için, Kasım ayı için planladıkları partinin resmi kuruluşunu, 10’uncu ay olan Ekim’e almayı tercih ettiler.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ziya'ya17 Ağustos 2017 11:23

    adın aydınlık anlamına geliyor ama için zifir karanlık, zifir. hiç mi kafan basmıyor olan bitene be

  • gobel6616 Ağustos 2017 23:04

    Millet usanmaz, oynanan oyunların hepsini görüyor, zamanı geldiğinde bütün bit yavrularına gerekli dersi verip haddini bildirecektir.Sizin bu propagandalarınız ilk seçime kadar sürer sonra havanızı alırsınız. Propagandayla, ayak oyunlarıyla uğraşacağınıza memleket için çalışın. Alman hükümeti için çalışan bir seçmenin seçtiği liderin bu ülkeye ne faydası olur. Bozacının şahidi şıracı olur.

  • Kerim16 Ağustos 2017 20:18

    Alternatifin olması çok değerli.Önemli olan Halkın tüm kesimlerini kucaklaması....

  • bir öneri16 Ağustos 2017 18:39

    erkan mumcu yu da alın

  • Hüseyin Korkmaz16 Ağustos 2017 18:24

    Oyum Akşener'e. Akp ye oy verdim Mhp ye de verdin. Ülkenin geldiği durum ortada. Sola oy vermem. Merkez sağda Akşener'in partisini deneyeceğim.

  • Sen yaparsın sennnn 16 Ağustos 2017 18:20

    Abdüllatif Şener , Arınç , Emine Ülker Tarhan , Ekmeleddin, Demirtaş vs daha nice gönüllü fedai ... Acaba şimdilerde neler yaparlar ? ...

  • Koala16 Ağustos 2017 17:21

    Pamukoglu iyi bir tercih olmus. Akp pkk ile mucadelede cok yetersiz

  • Lale16 Ağustos 2017 17:20

    Atma ziyaaaa

  • ASKER16 Ağustos 2017 16:57

    BİŞE OOLMAZ

  • salim16 Ağustos 2017 16:17

    borsa ekonominin aynası..çöküş devam ediyor.merkelin bir üflemesi yetti.

  • melih16 Ağustos 2017 16:17

    çok insan büyük bir umutla bekliyoruz..mevcutların ne yaptığı ve ne yapacağı ortada çok insan bekliyor..Allah yolunu açık etsin İnşallah.

  • Ziya16 Ağustos 2017 16:15

    Nerelerden üfürüm aldığınız ve hatta nasıl bir tehdit altında siyaset yaptığınız gayet açık. Türk Milletinin çok açık ve keskin feraseti daha da artmışken siz ancak nal toplarsınız. Bana göre Türkiye de 2 parti var Ak parti ve MHP gerisi montaj ve güdümlü hareketlerdir.