BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkşener'den Kahraman'a zehir zemberek sözler----

Akşener'den Kahraman'a zehir zemberek sözler

Akşener'den Kahraman'a zehir zemberek sözler
18 Mayıs 2018 - 23:08 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'den Meclis Başkanı İsmail Kahraman'a 19 Mayıs açıklamalarından dolayı çok sert tepki geldi

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 19 Mayıs’ı anlatırken Atatürk'ten bahsetmeyerek, “Samsun’dan çıkan heyet” ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamalarla ilgili ne düşündüğü sorulan cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener sert ifadeler kullanarak İsmail Kahraman'ı "korkak" olarak nitelendirdi.

Kahraman için çok sert konuşan Akşener “Ben bu kişiyi takip etmemeye, sesini duymamaya özen gösteriyorum. Bu şahsın Atatürk ve arkadaşlarına, Cumhuriyet değerlerine itirazı olduğunu, bunu açık ve net söyleyemediğini bunu imalarla ifade ettiğini söyleyebilirim. diye konuştu.

"KORKAK BİR İNSANDIR"

Akşener, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: Kendisini çok uzun bir süredir tanırım. Korkak bir insandır, dolayısıyla arkadan konuşmayı sever. O nedenle Atatürk’e ve cumhuriyet değerlerine, 19 Mayıs’ta başlayan o yürüyüşe yönelik alerjisini ortaya koymuş, bildiğimiz bir şahıstır.

"İKİNCİ TURA İNCE KALIRSA, ŞARTSIZ ŞURTSUZ DESTEKLERİM"

Akşener, Muharrem İnce'nin ikinci tura kalması durumunda onu destekleyeceğini de belirterek şunları söyledi:

"A, B, C planlarına hiç gerek yok. Millet ittifakı olarak hem 301 milletvekilini, hem Cumhurbaşkanlığını alacağız.Ben gençlere işsizlik maaşı vereceğimizi söylüyorum. Erdoğan da 24 Haziran akşamı bir işsiz olacak, kusura bakmasın.

"İNCE'YE TEŞEKKÜR ETTİM"

Ben Muharrem İnce'ye teşekkür ettim. İYİ Parti'yi kurarken, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı o zaman belli değildi, o zaman kim kalırsa şartsız, şüphesiz destekleyeceğimi ifade etmiştim zaten. Ama bugün bunları esasında konuşmamız gerekmiyor. Biz bütün gücümüzle Cumhurbaşkanlığı seçimine, onu almaya gayret etmemiz gerekiyor."

“ERDOĞAN’IN EN KORKTUĞU KİŞİ BENİM”

“Yani buradan şunu anlayabilirsiniz. Niçin Meral Akşener’i sayın Erdoğan hiç ağzına almadı. Troller yazıp çiziyor hakaret ediyor ama çevresindekiler dahil görmüyor konuşmuyor. Bir küçük ortak var. Arada bir kafayı çıkartıyor o kadar. Altı ay içinde 61 ile gittim. Bundan kimsenin haberi yok. Şimdi buradan yola çıkarak şunu söyleyebiliriz. Bu şeref bana ait üzgünüm sayın Erdoğan’ın en korktuğu kişi benim… Çünkü sayın Erdoğan rakiplerini kendi seçer. O rakipleri çerçeveler o çerçevenin içine koyar ondan sonrada onu tekmeler. Bu çerçeveye uymayan bir kişi var. Onun adı da Meral Akşener”

“MİTİNGİMİN 10 SANİYESİNİ YANLIŞLIKLA YAYINLAYAN ARKADAŞLAR İŞİNDEN OLDU”

İYİ Parti’nin kuruluşunun herkes için dikkat çekici olduğunu belirten Akşener, “Merkez sağ oyları İYİ Parti’ye doğru yürüyüşü oldu alarm zilleri çaldı ve erken seçime gidildi. Bu işin faili ben ve partimdir kusurumuza bakmayın. Ama bir şey oldu. Medya her türlü karartmayı sadece bana uyguladı. Şimdi bir merkez medya diye kendine tanım yapmış bir televizyondan sadece Balıkesir mitingimin 10 saniyesi verildi. Yani yanlışlıkla verildi. Bunu yanlışlıkla veren iki genç arkadaş bilgime göre işlerinden atıldı” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)