BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisAkkök CFO'su yönetim kurulunda----

Akkök CFO'su yönetim kurulunda

Akkök CFO'su yönetim kurulunda
02 Mayıs 2017 - 16:17 www.finansgundem.com

Akkök Holding CFO’su Özlem Ataünal, Akkök Holding Yönetim Kurulu’na katıldı

Kimya, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde faaliyet gösteren ve biri yurt dışında olmak üzere 18 ticaret ve sanayi şirketi ile 18 üretim tesisi bulunan Akkök Holding’in CFO’su Özlem Ataünal, Akkök Holding Yönetim Kurulu’na katıldı. Aynı zamanda Akkök Holding İcra Kurulu Üyesi olan Özlem Ataünal, bundan sonra İcra Kurulu Üyeliğinin yanı sıra Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de üstlenecek.

 2000 yılından bu yana Akkök Holding şirketlerinde görev yapan Özlem Ataünal, Gruptaki kariyerine Akenerji A.Ş. Bütçe ve Finans Müdürü olarak başladı. 2005 yılında Akkök Holding’in CFO’su olan Ataünal, 2012 yılında mevcut görevi devam edecek şekilde, Holding’in Finanstan sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak atandı. Aynı yıldan itibaren grubun halka açık ve  yabancı ortaklı şirketleri de dahil olmak üzere, çeşitli şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi  olarak görev yapmaya başladı. 2016 yılında, mevcut sorumluluklarına Akkök Holding Strateji ve İş Geliştirme’yi de ekleyen Ataünal,  Akkök Holding Riskin Erken Teşhisi Kurulu Üyesi olarak da görev almaktadır. 2017 yılından itibaren Grubun enerji sektöründen sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak da çalışan Özlem Ataünal, 2013 yılından bu yana TÜSİAD’ın üyesi olup, İngilizce bilmektedir ve evlidir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)