BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAkhisarspor: 2-3 :Sevilla----

Akhisarspor: 2-3 :Sevilla

Akhisarspor: 2-3 :Sevilla
08 Kasım 2018 - 23:02 www.finansgundem.com

Akhisarspor, kendi evinde Sevilla'ya 3-2 mağlup olarak gruptan çıkma şansını yitirdi

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 4. maçında Akhisarspor, İspanyol ekibi Sevilla ile karşı karşıya geldi. 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada skoru 2-2'ye getirerek umutlanan Akigolar, 87. dakikada Banega'nın penaltıdan kaydettiği golle karşılaşmadan 3-2 yenik ayrıldı. Akhisarspor, 57. dakikada Güray Vural ile penaltıdan yararlanamadı.

Grupta galibiyeti bulunmayan Akhisarspor, ilk kez yer aldığı organizasyonda gruptan çıkma şansını kaybetti.

MAÇTAN NOTLAR

İlk yarıya tutuk başlayan temcilcimiz, 12. dakikada Nolito'nun attığı 1-0 geriye düştü. Etkili oyununu sürdüren konuk ekip Sevilla, 39. dakiakda Muriel'in ayağından bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya etkili başlayan taraf Akhisarspor oldu. Manu'nun 53. dakikada farkı 1'e indiren Akigolar, 57. dakikada Güray Vural ile penaltıdan yararlanamadı. İlerleyen dakikalarda ataklarını sıklaştıran Akhisarspor 78'da Onur Ayık'la beraberliği yakaladı.

Sevilla'nın yakaladığı kontratak pozisyonunda, Sevillalı futbolcunun yerde kalmasıyla hakem Benoit Millot bir kez daha beyaz noktayı gösterdi. 87. dakikada topun başına geçen Banega, skoru 3-2'ye getirdi ve karşılaşmanın sonucunu belirledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)