BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank’tan yeni Kurumsal Yatırım Bankacılığı modeli----

Akbank’tan yeni Kurumsal Yatırım Bankacılığı modeli

Akbank’tan yeni Kurumsal Yatırım Bankacılığı modeli
28 Eylül 2016 - 12:33 www.finansgundem.com

Akbank yeni Kurumsal Yatırım Bankacılığı iş modeliyle, müşterilerinin her türlü ihtiyacını bir noktadan çözümleyecek

Akbank, Türkiye ekonomisinin daha da güçlenmesine dönük seferberliğe, kurumsal ve yatırım bankacılığı alanındaki atılımıyla önemli destek sağlıyor. Akbank, Kurumsal Yatırım Bankacılığı atılımı ile hedefine; yenilik, gelişme ve büyümeye gönül veren, yüzünü global pazarlara dönmüş, dünyadaki rakipleri ile aynı finansal hizmet ve araçlara erişmek isteyen, ileriye bakan orta ve büyük ölçekli ticari kurumları koydu.

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil ve Akbank Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Levent Çelebioğlu ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda; Ak Yatırım Genel Müdürü Mert Erdoğmuş, Ak Portföy Genel Müdürü Dr. Alp Keler, Aklease Genel Müdürü Şenol Altundaş, Akbank AG Genel Müdürü Banu Özcan, Akbank Dubai Genel Müdürü Cem Ataç da yer aldı.

Akbank Kurumsal ve Yatırım Bankacılığı atılımlarının tanıtıldığı basın toplantısında konuşan Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, "Ekonomimizin daha da gelişmesi için gerekli olan atılımları her zaman olduğu gibi destekliyoruz. Hem bireysel, hem de kurumsal düzeydeki müşterilerimize sürdürülebilir fayda sağlamaya devam ediyoruz. Bugün hayata geçirdiğimiz Akbank Tek Durak Kurumsal Yatırım Bankacılığıyla da, Türkiye’deki yatırım finansmanına çok daha etkin bir şekilde çözüm üreteceğiz.” dedi. Binbaşgil, sözlerine şöyle devam etti:

“Bu yeni modelimizle, kurumsal müşterilerimiz her türlü ihtiyaçlarını tek bir adresten, tek bir noktaya danışarak çözebilecekler. Farklı ihtiyaçları için tasarlanan, müşteriye özel hizmetler de bu tek noktadan sunulacak. Hem kamu projelerine, hem de özel sektöre ait projelere sağladığımız finansman ve desteği sürdüreceğiz, ekonomimizin gücüne güç katmaya devam edeceğiz. Çünkü biz Türkiye’nin bankasıyız. Kuruluşumuzdan bugüne olduğu gibi, kurumsal ölçekteki müşterilerimize verdiğimiz destek, ekonomimizin gücüne ve potansiyeline olan inancımızın göstergesi olmaya devam edecek.”

Akbank Kurumsal Yatırım Bankacılığı olarak sunduğu tüm özel ürün ve hizmetleri, Akbank’ın iştirakleri Ak Yatırım Portföy, Ak Portföy, Aklease ile Akbank AG ve Akbank Dubai ile birlikte, “Tek Durak Yatırım Bankacılığı” konseptiyle bir başlıkta topladıklarını ifade eden Akbank Kurumsal-Yatırım ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Levent Çelebioğlu, müşterilerinin her türlü ihtiyacını, tek bir adresten, tek bir noktaya danışarak çözümlediği, müşteriye özel hizmet üretimlerinin tasarlandığı ve sunulduğu bir Kurumsal Yatırım Bankacılığı anlayışını amaçladıklarının altını çizdi. Çelebioğlu hedeflerini “ekonomimizin gözbebeği, ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak, hayal kuran, geleceğe bakan, çok çalışan, üreten kurumlarımız ile, Türkiye pazarının önemini gören, global birikimlerini ve kültürlerini Türkiye’ye taşıyan, farklı çözümleri burada da arayan çokuluslu şirketlerin Kurumsal Yatırım Bankacılığı konusundaki tüm ihtiyaçlarında akıllarına gelen ilk isim olmak” şeklinde ifade etti. Çelebioğlu, " Ak Yatırım’ın farklı piyasalardaki uzmanlığı, Ak Portföy’ün zengin portföy yelpazesi ve özel finansal çözümleri, Aklease’in sektöründeki deneyimi, Akbank AG ve Akbank Dubai’nin bulundukları coğrafyalara açılan kapılarımız olmaları bu yeni iş modelimizi daha da güçlendiriyor. Bu modelle müşteri ilişki yönetimimizi, tek kanaldan, kurumsal bankacılık üzerinden yönetiyoruz. Müşterimiz, sadece, kendisi ile ilişkilerden sorumlu olan şubesiyle temasa geçecek. Şube gerekli yerler ile müşteriyi irtibata geçecek ve hep süreçte kalacak.

Tüm enerjimizi Türkiye’nin büyüme, yatırım, ilerleme ve ekonomik büyüme potansiyeline odaklıyoruz“ diye sözlerine devam eden Çelebioğlu “Geniş kaynak ve imkanlarımız, tüm kaynaklarımızı buraya yöneltiyor olmamız, güçlü bilanço yapımız, yüksek sermaye yeterliliğimiz, müşteriyi yakından tanıyor olmamız, tecrübeli ve uzman ekibimiz, yurtdışı erişim kapasitemiz, müşteriye özel çözümler geliştirme yetimiz, esnek ve hızlı hareket edebilme yeteneğimizle sektörde farklılaşıyoruz. Bu özelliklerimizle de halihazırda özel bankalar içinde en sofistike hizmetleri ve ürünleri sunabiliyoruz. Yalnızca Türkiye’deki değil, farklı coğrafyalardaki ürün ve hizmetlere erişim ve müşterilerine sunma konusunda da birçok olanağa sahip durumdayız” dedi.

Akbank, “Tek Durak Yatırım Bankacılığı” ile iştiraklerinin de gücünü yanına alarak müşterilerine tek noktadan kapsamlı hizmet verecek

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)