BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank'a EMEA Finance ve Global Finance'tan iki ödül birden----

Akbank'a EMEA Finance ve Global Finance'tan iki ödül birden

Akbank'a EMEA Finance ve Global Finance'tan  iki ödül birden
19 Kasım 2018 - 12:55 www.finansgundem.com

EMEA Finance ve Global Finance nakit yönetiminde dünyanın en iyilerini seçti: Akbank Ödeme ve Tahsilatta Orta ve Doğu Avrupa'nın En İyi Bankası.

Akbank’ın, bankacılık sektörünün yerel ve küresel düzeyde gelişimine öncülük eden ürün ve hizmetleri, ulusal ve uluslararası düzeyde takdir görmeye ve ödüller almaya devam ediyor. Akbank, “ödeme ve tahsilat” alanında sunduğu çözüm odaklı yenilikçi ürün ve hizmetleriyle, bu yıl iki uluslararası ödülü birden kazandı. Dünyanın en önemli ekonomi ve finans dergilerinden, İngiltere merkezli Global Finance ve Emea Finance'in düzenlediği iki prestijli yarışmanın da birincisi Akbank oldu. Küresel finans çevrelerinin yakından izlediği Global Finance ve Emea Finance, "Ödeme ve Tahsilat" alanında Akbank'ı "Orta ve Doğu Avrupa'nın En İyi Bankası" ödülüyle ödüllendirdi. 

Akbank bu Global Finance dergisinin "Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Ödeme ve Tahsilat Bankası" ödülünü ve EMEA Finance’in, "Hazine Hizmetleri Ödülleri 2018 (Treasury Services Awards 2018)" kapsamında “Orta ve Doğu Avrupa’da En İyi Ödeme Hizmetleri (Best Payment Services in Central and Eastern Europe)” kategorisinde birincilik ödülünü kazandı. Akbank Emea Finance’den aynı ödülü "son dört yıl içinde üçüncü kez" kazanmış oldu. 

Akbank Nakit Yönetimi ve Dış Ticaret Bölüm Başkanı Erdoğdu Paker, aynı yıl içinde, iki ayrı kuruluş tarafından düzenlenen iki prestijli ödül organizasyonunda da “Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Ödeme ve Tahsilat Bankası” seçilmelerinin, bir tesadüf olmadığına dikkat çekerek, “Öncelikle, iki ayrı kuruluştan birden, aynı kategoride ve aynı yıl içinde iki büyük ödülü kazanmak bizi mutlu ediyor. Her iki kuruluşun da ödüllerimize ilişkin değerlendirmelerinde vurguladıkları gibi, Türkiye ve dünyanın her yanından müşterilerimizin, bizim için referans olan memnuniyet ve teşekkür mektupları, bu ödülleri kazanmamızda en önemli katkıyı yaptılar” dedi ve ekledi: 

“Inovasyon ve müşteri memnuniyeti birinci önceliğimiz” 

“Nakit Yönetimi Bölümü olarak, müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak yenilikleri ürün ve hizmetlerimizle birleştirerek müşterilerimize en iyi bankacılık deneyimini yaşatmayı kendimize misyon edindik. Kendimizi sürekli geliştirmek için dünyadaki teknolojik gelişmeleri ve trendleri yakından takip ediyoruz. Dünyada platformların yaygınlaşması ile birlikte müşterilerimize farklı platformlardan hizmet verebilmek için işbirlikleri yapıyoruz. Sadece müşterimiz için değil müşterilerimizin değer zincirindeki tüm paydaşlar için finansman çözümleri sunuyor, tam ihtiyaç anında dijital kanallardan kolay finansman sağlayan ürünler geliştiriyoruz. E-İskonto ve Dijital Ödeme Garantisi gibi ürünlerle hem dijital ortamda tahsilat garantisi hem de erken finansman sağlıyoruz. Üstelik bu ürünlerimizi farklı platformlara da açarak müşterimiz olmayan paydaşların da faydalanmasını amaçlıyoruz. Böylece hem ticaretin finansmanını dijitalleştiriyoruz hem de piyasaya uygun koşullarla finansman sağlayarak ticari hayatı destekliyoruz. Blockchain, Artificial Intelligence, Chat Bot gibi teknolojilere yatırım yapıyor, müşteri deneyimini iyileştirecek teknolojileri test ediyoruz. Misyonumuzun hem bizlere referans verem müşterilerimiz hem de ödülü bizlere veren Global Finance ve Emea Finance tarafından takdir görmesi bizim bu konudaki çalışmalarımız için daha da çok motive ediyor.” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)