BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank Birebir Bankacılık müşterileri ile buluştu----

Akbank Birebir Bankacılık müşterileri ile buluştu

Akbank Birebir Bankacılık müşterileri ile buluştu
27 Ekim 2016 - 14:13 www.finansgundem.com

Akbank Birebir Bankacılık tarafından İstanbul’da düzenlenen “Yatırımcı Buluşmaları”nda küresel ve yerel yatırım iklimi konusundaki bilgilendirmelerin yanı sıra müşterilerden gelen sorular yanıtlandı

“Akbank Birebir Bankacılık"ın Akbank Yatırım Hizmetleri kapsamında müşterileri için düzenlediği "Yatırımcı Buluşmaları" Hilton İstanbul Kozyatağı Otel’de gerçekleştirildi. Panelde, bir yandan yerel ve küresel yatırım iklimi hakkında bilgiler verilirken, bir yandan da, yatırımcılar ve yatırım yapmayı planlayanların merak ettikleri sorulara yanıtlar verildi. Ayrıca toplantı öncesinde Akbank Yatırım Hizmetleri’nin kişiye özel yatırım tavsiyesi veren Yatırım Danışmanlığı hizmeti ile ilgili olarak hazırlanan özel odalarda müşteriler tablet üzerinden Ak Yatırım’ın Yatırım Danışmanları ile piyasalar hakkında canlı görüştüler.

Akbank Birebir Bankacılık müşterilerinin büyük ilgi gösterdiği ve Akbank Hazine’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kerim Rota’nın moderatörlüğünde düzenlenen panele; Akportföy Genel Müdür Yardımcısı ve CFA Society of Istanbul Başkan Yardımcısı Ertunç Tümen, Ak Yatırım Bireysel Yatırım Danışmanlığı Bölüm Başkanı Tolon Aydos ve Ak Yatırım Uluslararası Piyasalar Araştırma Yöneticisi Okan Ertem katıldılar.

Buluşmalar kapsamında; dünyadaki mevcut ekonomik gelişmeler ile Türkiye’deki yansımaları ve kısa, orta ve uzun vadede ekonomik beklentiler değerlendirildi. Toplantıda ayrıca nelerin yatırım olup, nelerin olmadığı, yatırımlarda yapılan yanlışlar, yatırımcının yatırım yaparken kendini tanımasının önemi ve mevcut ortamda hangi yatırım araçlarına yönelinmeli, kişiye özel yatırım tavsiyeleri ve yatırım danışmanlığı gibi konuların üzerinde duruldu ve müşterilerden gelen sorular yanıtlandı. Akbank Birebir Bankacılık müşterilerinin büyük ilgi gösterdikleri “Yatırımcı Buluşmaları”, 2 Kasım’da Ankara-Grand Otel, 8 Kasım’da  İzmir – Hilton Otel, 15 Kasım’da İstanbul-Ataköy-Hyatt Regency Otel ve 22 Kasım’da İstanbul-Taksim – The Marmara Otel’de devam edecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)